Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

Palladyn400 +643

Sześć grobów do Monachium M. Puzo... Ostatnim razem takie zaneżowanie poziom treści miałem kiedy czytałem 'Igrając z ogniem'... Nawet mi się nie chce pisać nic na temat tej książki. Po prostu słaba, zawiodłem się na Puzo. 'Ojciec chrzestny' to wspaniały klasyk, zaś 'Sześć...' zdaje się być pisane na kolanie, w stanie agonii autora... (-‸ლ)
Nawet nie wiem jaki to gatunek... Fikcja kryminalna?
#czytajzwykopem #ksiazki #puzo #literatura #kultura #nadtag