Aktywne Wpisy
lakukaracza_ +61
#powodz Serce pęka
Krolowa_Nauk +201
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Zamierzam się wybrać do psychiatry, ale chciałbym rozpytać najpierw, poniewaz jest to ważna kwestia dla mnie. Leki ssri leczą objawy depresji, ale czy jak zacznę je brać to naprawi to moje życie łóżkowe czy jeszce bardziej mi popsuje? Czy komuś po lekach się poprawiło erekcje? Jest jakaś szansa, że po lekach konar zacznie lepiej płonąć?Bo teraz mam problemy z utrzymanie erekcji, a leków nie biorę.
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia, a nie chce pisać to ankieta na dole. Jak coś to można na pw napisać. Dzięki za pomoc.
#ssri #psychiatria #depresja #nerwica
Po lekach libido/erekcje
@bumbp: bo właściwie nie myślę, nawet p---o nie oglądam, nie mam potrzeby masturbacji. Ale jak jestem z dziewczyną to trochę lepiej to wygląda i coś się juz zaczyna dziać.. Jestem nawet podniecony ale z erekcją kicha...
@bumbp: Niby czemu?
@sasekk97: mogę nawet nie robić tego przez 2 miesiące. Masturbacja poprawi problemy z erekcją? Myślałem, ze to wlasnie na odwrot
A jak to nie, to inne
@GlebogryzarkaCaterpillar: a to samo w sobie nie jest juz lekiem przeciwdepresyjnym? tylko trzeba to dorzucac do innych?
tak jak np @Waltz: napisal o wellbutrin, to to wlasnie zawiera buproprion już
Co cię skłoniło do pisania w temacie, o którym nie masz absolutnie żadnego pojęcia?
@Waltz: a czemu sie go dorzuca do czegos, skoro on sam w sobie jest lekiem. Nie mozna go brac samemu? Skoro dziala na depresje i lęki?
@Waltz: no ale raczej go nie podwyższają, wiec jest tak samo albo gorzej.
A u mnie np bez żadnych leków jest słabe libido, to raczej zmian nie ma co oczekiwać ;d
a z tego co mówisz, to ten trazodon ma wpływ na erekcje itd na plus