Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +17
Gdyby incelstwo miesiączkowalo i nie działały by na nich żadne leki przeciwbólowe, to przestali by piertolić farmazony że różowe mają w życiu łatwiej od niebieskich a już na pewno nie podawali by najżałośniejszego argumentu w historii, jakim jest ilość matchy na tinderze u lasek 4/10. Ba, woleli by sprzedać wszystkie matche i nigdy nie zaruchać niż tak cierpieć.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #tinder #przemyslenia
WonszWykopowy +90
Pytanie do wyznawców ##!$%@?.
Co Wam się podoba w tym gównie które mamy za oknem? Że po 15 minutach wyjścia na dwór boli głowa i się leje z człowieka?
Że jest susza? Że zdychają rośliny? Że nie da się wyjść na spacer, zrobić czegokolwiek na zewnątrz?
A może "jest w pyte" bo po prostu nawet nie wychodzicie na dwór?
##!$%@? ##!$%@?
Co Wam się podoba w tym gównie które mamy za oknem? Że po 15 minutach wyjścia na dwór boli głowa i się leje z człowieka?
Że jest susza? Że zdychają rośliny? Że nie da się wyjść na spacer, zrobić czegokolwiek na zewnątrz?
A może "jest w pyte" bo po prostu nawet nie wychodzicie na dwór?
##!$%@? ##!$%@?
Ale pewnie się zastanawiacie dlaczego? Hmmm, dobre pytanie w sumie.
Znajomi jeśli przejeżdżają obok domu, to zwykle wpadają na fajkę, a jak fajka to palimy na zewnątrz i to jest pierwszy powód, bo wygląda to tak: Podjeżdżają pod dom samochodem i sobie gadamy z 30 minut i niektórzy uważają że właśnie wtedy handluję narkotykami XD
Na zewnątrz nie chodzę za bardzo bo i po co? Jeśli trzeba skosić trawnik to koszę. Inne prace też wykonuję, ale jeśli nie mam powodu być na placu to nie ma mnie tam. Nieraz też idę na jakąś imprezę czy coś, to wracam nad ranem dopiero. I co spiskowcy na ten temat myślą? A no że ciągle bujam się z jakimiś gangsterami i temu mnie w domu niema, a #!$%@? ja w domu non stop praktycznie jestem XD.
Następny punkt, nie mam samochodu, dlaczego? Bynajmniej nie przez to, że mi jest niepotrzebny, ale przez to że #!$%@? nie mogę go kupić bo się do mnie Urząd Skarbowy #!$%@? XD
Dziewczyny nie mam, to już moja smutna rzeczywistość, bo trochę jestem #!$%@?, ale według ludzi grzmocę Ukrainki które sprowadzam do polski w ramach handlu ludźmi XD
Jak kiedyś policja przyjechała do nas do domu, bo na złom coś wywoziliśmy a oni przyjechali by się spytać czy podpis nie podrobiony (jakaś akcja była ze złomem i złomiarzami którzy podrabiali podpisy) to się #!$%@? ludzie cieszyli że w końcu mnie zamkną.
Pamiętam jak kiedyś spotkałem jakąś loszkę z dzieckiem to ona wzrok w ziemię i takim głosem dziwnym do mnie powiedziała: Dzień dobry. Nie znałem jej, no ale członkowi mafii należy się szacunek XD
I tak się powoli żyje na tej wsi, trochę ciężko bo jeśli kiedyś zrobię sobie na ogródku moim imprezę to mogą wpaść antyterroryści i na dołku z kolegami wyląduję, no ale cóż, na to już wpływu nie mam.
@moxie moich sąsiadów spytaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)