Wpis z mikrobloga

Jak mnie zaczynają mnie #!$%@?ć moje poszukiwania drugiej połówki. W tym roku nie wiem ile razy zostałem obesrany w ostatniej chwili.
Jestem człowiekiem refleksyjnym i staram się poprawiać po każdej porażce, ale naprawdę nie wiem co mogę zrobić. Nie jestem być może przystojniakiem, ale jestem wysoki i staram się dbać o swój wygląd więc dam sobie mocne 6/10.
Wiem, że tinder to złe miejsce, ale w moim wieku, miejscu zamieszkania i zawodzie trudno spotkać nowe osoby.
Tyle rozmów, randek a wszystko psu w dupę. Wiem, że w tej grze trzeba być wytrwałym, ale ja już tracę siły. A na takie układy jak ma fojer z azjatkami to ja jestem za cienki, zresztą uważam, że potrzebuje stabilizacji.
#tinder #randka #wyznanie
  • 7
@lowcapatelni: nigdy nie umawiaj sie na kilka dni naprzod bo to nigdy nie wyjdzie

ona w tym czasie ZAWSZE znajdzie sobie innego bolca chyba ze caly czas gadacie i macie o czym gadac (watpie)
@gnt_1: #!$%@?. z jedną laską mnie sparowało 7 grudnia, spotkaliśmy się 11 i 25 grudnia. Z drugą para 31 styczeń, spotkanie 5 marzec (tak, marzec).

Jak się pracuje i studiuje naraz to nie zawsze sie da spotkać w ten sam dzień. Dziewczyny 24+ lvl też raczej mają te same bolączki.

Jak jesteś atrakcyjny i jednocześnie fajnie się gada przez te kilka dni to spotkania się odbędą. Jak będziesz nudziarzem któremu tematy