Wpis z mikrobloga

Dla @stopmanipulacji1111 wyjątkowo nie screeny a linki do wypowiedzi ludzi, gdzie piszą o 30...
link 1
[link 2](http://forum.zaginelaiwonawieczorek.pl/showthread.php?76-Sprawa-Magdaleny-Żuk)

ten drugi link to ciekawa lektura

Dla techników: ;)
Btw na zippyshare film jest dodany 2 maja o godzinie 00:40..., metadane pokazują, że modyfikacja/utworzenie/zapisanie to 30.04 godz. 04:11:52. (Ale o tym niech jakiś znawca się wypowie;)) nazwa wydaje się, dodana z automatu przez aparat/kamerę. Rutek to wrzuca dopiero 7 maja Bardzo bym chciała wiedzieć do jakiego pliku dotarły koty...
Z bogatynia.tv film jest oflagowany ich logo, przy okazji wersja 14:50

Ominęła mnie informacja, że rezydent po śniadaniu mówi o śmierci dziewczyny. Ja z programu wiem tylko, że turyści po śniadaniu dostali informacje, by przyjść na spotkanie z rezydentem... zabrakło jak zwykle szczegółów ...kiedy to spotkanie miało być....

Dla czytających wszystko:
Max Kolonko wanna be? Marcin Rola - były polityk Kukiz'15, gwiazda ksenofobicznego internetu

Rzetelność u Anity Gargas z TVP nieistotna? Tak twierdzi jej adwokat z procesu z Rutkowskim!

Dla tych bez FB:
Na którym to pojawił się wpis pewnej pani.. (wpis pod Uwaga TVN, przed emisja suprwizjera, oczywiście już go nie ma, screeny gdzieś na grupie Zagadkowa śmierć....)
- pani zastanawiała się czemu w pl nikt nie mówi o tym, że dziewczyna została zgwałcona....rok temu, takie info miał przekazać, ktoś z rodziny turystom (którzy byli w kontakcie z rodziną) jeszcze w Egipcie....
(prokuratura nie znalazła śladów gwałtu....)
- podobno rezydent był w czerwcu w Warszawie... temu, zanim usunęła konto, zdążyła zaprzeczyć siostra....
- podobno też, turyści skontaktowali się ze znajomą lekarzem psychiatrą, która zasugerowała szpital i załamanie nerwowe (pyt. Z nią rozmawiał lekarz z port ghalib? O tej lekarce wspomina Madej przy wyłączeniu komentarzy? Cytat. "dzięki grupie skontaktowały się z nami osoby: (...)- lekarka która miała kontakt z lekarzem który posiada cenne informacje (...))
O, takie "ciekawostki"...

Dla wszystkich:
Detektywi, chore hipotezy i ohydne media – sprawa Magdaleny Żuk stare, ale chyba nadal aktualne....

Można dyskutować i dyskutować...

#magdazuk
  • 43
  • 1
@Evergreengo

OMG ty naprawdę to napisałaś?

Nie zostawie bo:

- dziewczyna nie leczyła sie psyhiatrycznie to fakt
- nie miałą swojego lekarza to fakt

Tak, naprawdę napisałam;) Tu nie chodzi nawet o jakiekolwiek leczenie, nie o to czy Magda się leczyła psychiatrycznie czy nie. Tylko czy miała jakiegoś znajomego lekarza...wg. plotki to znajoma turystów. Lekarz, jak istnieje to jest to do sprawdzenia po stronie polskiej prokuratury, nie trzeba czekać na żaden Egipt.
Pobierz 33t - @Evergreengo 
 OMG ty naprawdę to napisałaś?
 Nie zostawie bo:
- dziewczyna nie...
źródło: comment_dJSk6NQLwrR9eJhDfQm1VCqFzAF1vaAo.jpg
  • 1
@Evergreengo
Też się zgodzę, z tym co piszesz o przedłużaniu śledztwa, że niekoniecznie chodzi o sezon turystyczny (który zresztą trwa tam cały rok i coś mi się wydaje, że szczyt wcale nie przypada na te dwa najgorętsze miesiące lip/sier) oraz jak wpływa na to śmierć dziewczyny....
@33t: Zacznę od oświadczenia biura plus tego co mowili rodzice (ojciec) że nikt im w niczym nei oferował pomocy. Łącząc te dwie rzeczy oraz obejrzane po czasie programy tvn wydaje mi sie ze kontakt z rodziną sprowadzał się tylko do siostry i przyjaciół (chłopak) ora pełnomocnika. Jeżeli biuro w oświadczeniach pisze ze oferowali wszelka pomoc włacznie z załtwieniem paszportów rodzinie, a rodzice mówi ą co inengo to zachodzi podejrzenie ze mieli