Wpis z mikrobloga

Nigdy nie zrozumiem idei snapchata. Wracam wczoraj wieczorem z kolegą do domu, nagle wyciąga telefon i zaczyna coś nagrywać. Ja się go pytam co on #!$%@?. Wkurzony odpowiada, żebym się zamknął bo on nagrywa film na "snapa".
"Po #!$%@?" się pytam.
"Bo tak" odpowiada.
Nagrał kilkunastosekundowy filmik jak rusza spod świateł i wrzuca go chyba w tą sekcję że każdy może to sobie zobaczyć.
I ja się pytam - po #!$%@? ludzie takie rzeczy udostępniają, a jeszcze inni to oglądają? No po #!$%@?? xD

#snapchat #logikaniebieskichpaskow ##!$%@?
  • 31
  • Odpowiedz
@Viarus_: ja ci powiem dlaczego. Bo czasami ktoś potrzebuje jakieś atencji. Wrzucasz, zdjecia, dostaniesz like i robi ci się miło. Dlatego ktoś wrzuca to na snap'a, a nie fb, bo snap do tego służy i nie każe tego nikomu oglądać. Tylko oglądają ci co chcą ;)
  • Odpowiedz
@mdlejtecole: ja rozumiem, ale dla mnie to jest #!$%@? jak możesz np. wysłać przepraszam za wyrażenie zdjęcie swojego gówna, które zniknie po 2 sekundach i wiem, że sporo osób tak robi. #!$%@? to jest
  • Odpowiedz
@Viarus_: mam, też znajomych, którzy wysyłają, takie "puste snapy" coś jest na nich, zero opisu, nie wiadomo o co chodzi. Może chcą się pochwalić, że robią innego niż siedzenie przed kompem ;).
  • Odpowiedz
@Viarus_ ja Ci powiem dlaczego. To przez dupy. Tez nie kumalem tego, a teraz jestem z mlodsza i mnie prosila bym zainstalowal taki program.
Tak to sie zaczelo xD
  • Odpowiedz
  • 236
Jakbyś miał koleżanki, jakie ładne oczywiście, to byś zrozumiał po co jest snapchat ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Viarus_: bo np ktoś lubi swoje auto, lubi nim jeździć wieczorami, lubi jeździć nim z kolegą, lubi spędzać czas w ten sposób i może ma znajomych, którzy lubią tak samo spędzać czas i oglądać jak ktoś to robi. #!$%@? Ci do tego?
  • Odpowiedz
@Viarus_ Ja mam głównie dlatego, że koleżanki wrzucają/wysyłają tam odwazniejsze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) i kilku ziomków smieszkow też często wysyła jakieś heheszki ot cała historia xd
  • Odpowiedz
@Viarus_ snapuje, nie mam z tym problemu. Ale nie robię pustych zdjęć tylko zdjęcia w których coś w tym momencie fajnego robię, swego czasu jechałem na wakacje to wysłałem znajomemu/znajomej zdjęcia bo chcieli sobie popatrzeć, snap jest fajny ale jak ma się znajomych.
  • Odpowiedz
  • 0
@Viarus_ Po to żeby dzielić się chwilą ze znajomymi, dzięki temu też widzę co tam słychać u znajomych. Nie szukaj w tym dużego sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz