Wpis z mikrobloga

Moja córka, za miesiąc level 2 uczy się mówić. Nawija cały czas po swojemu, ale po naszemu tylko kila słów: mama, tata, baby (bejbi, siostra), lody, bajka, tak, nie itp. Wczoraj nauczyła się "nie ma". Wieczorem przyszła do pokoju i spokojnie i wyraźnie powiedziała "BOGA NIE MA" :D żeby nie było niedomówień powtórzyła jeszcze ze 4 razy to potem. #dzieci #religia #gownowpis
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Brałem dzisiaj późniejszy prysznic bo z rana miałem robotę, wpada do łazienki moja córa niecałe 2 lata i widząc mnie na golasa i moje przyrodzenie mówi "ooo, tata bimbam" ( ͡ ͜ʖ ͡) Czas zacząć zamykać łazienkę.
  • Odpowiedz
@malostkowy: w wieku 1,5 roku powiedziałam do grupki starszych dzieci "zostawcie mojego braciszka w spokoju, bo wam w-------ę". Do dzisiaj ze mnie się śmieją na wszystkich spotkaniach rodzinnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gozwei: mój synek za 2 miechy kończy level 2 (dokładnie 30.11) i jego składanie zdań czasami zaskakuje. Pytam się go: idziemy do sklepu, co tam powiesz? Odpowiedź: Dzień dobry Panu, poproszę chlebek, masło i ... trampolinę. Powiedziane z taką powagą, że nie mogę opanować śmiechu. #dzieci
  • Odpowiedz
@gozwei: jeśli następnym razem wejdzie na czworaka po suficie z rękami i nogami w drugą stronę i powie to samo niskim głosem, kręcąc głową cały czas jedną stronę to wiedz, że coś się dzieje
  • Odpowiedz