Aktywne Wpisy
Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Ridicolous +394
Nic dziwnego, że szanowny generał Szymczyk #!$%@? granatnik z głośnikiem jak tak wyglądają zaliczenia egzaminu z broni palnej w #policja #heheszki #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wciąż chcę poprawić jak najwięcej rzeczy w mojej wiekowej astrze, temat klimy załatwiony połowicznie (panie cieknie z kilku miejsc trza wymienić wszystko a na razie nabijemy i zoabcyzmy ile wytrzyma :/ a jak naprawić wszystko to 2700 (╯︵╰,)) Teraz czas na lampy i tu pytanie? Czy bardziej się opłaca lampy fabryczne spolerować aby nie były matowe czy może kupić nowe? Zamienniki znalazłem za 100 od szt. Metoda z pastą do zębów mnie tylko wnerwiła, wolę jakieś bardziej profesjonalne rozwiązania byle nie własnoręczne tylko usługowe. Wie może ktoś z Was gdzie polerują to we Wrocławiu no i za ile?
Jesli klosz i odblysnik sa do dupy i nie jest to xenon hella to nie wiem czy jest sens to regenerowac, kupisz zamienniki depo za mniej i do konca zycia samochodu starcza
Generalnie popatrz na forach astryg chociazby bo dosyc czesto sprzedawali np. regenerowane hella black magic za dobry pieniadz.
Ale tak szczerze, moja opinia, na zwyklych zarowkach nawet jakbys pojechal do hurtowni i kupil nowki helle za 2 klocki to roznica w swieceniu nie jest tego warta.
A) chinski xenon
B) chinski LED
C) prawilny xenon
Opcja a) to koszt kolo 200zl, bez problemu mozna to wyregulowac na stacji i swieci 3x lepiej niz zwykla zarowka. Oczywiscie wiadomo, ze bez spryskiwaczy i samopoziomowania to jest nielegal ale...
HIDa nie mam zamiaru kupować aby oślepiać kierowców i ryzykować mandat i