Aktywne Wpisy
sezet11 +566
#wroclaw Zaginiony przed kilkoma dniami 17 latek z Wrocławia znaleziony martwy #polska #policja #wydarzenia
Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Jak myślicie, postąpiłem dobrze czy źle?
#pytanie #pracbaza #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Mroczny_Pasterz @Voltanger @Dapred @niepapi @brandonek @bednarz2000 @McDermott @WladimirPutin @salinge @Ashveso @pjotr780 @turbojez @dziecielinapala @mfek00 @Freakz @Zircon @idzpanstont @Piniom @fdisk @sonmc
@Pesty: Postąpiłeś bardzo dobrze. Przynajmniej nie pojechałeś tam na darmo i masz m.in. zajebisty długopis. Nie martw się, w końcu znajdziesz pracę ʕ•ᴥ•ʔ
Komentarz usunięty przez moderatora
nawet lepiej, że nie pracuje dla firmy, która zatrudnia TAKICH ludzi
@Pesty: Dokładnie, praca z takimi ludźmi to męka, cierpi na tym także ogólna atmosfera w pracy.