Aktywne Wpisy
Plotkova99 +42
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
zyje_zyciem +99
Przepraszam że to piszę, ale jestem bardzo samotny. Bardzo źle się czuję psychicznie z tego powodu, nie mam żony, rodziny ani nawet przyjaciół. Tęsknię za ludźmi, nie mam nawet pracy. Jest mi bardzo źle z tego powodu. Bardzo cierpię. Próbuję się dostać na odwyk, ale nie wiem czy w międzyczasie coś złego na mnie nie spadnie. Martwi mnie mój stan psychiczny i ogólnie życie. Ostatnio bardzo często płaczę. Życie nie potoczyło mi
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Intencje mogą być podsyłane anonimowo wiadomością prywatną do dendrofag lub Mr-Slimak
Pisz także do nas na prywatną wiadomość jeśli chcesz dołączyć do grona modlących
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1an0e9g1FgbnBmCUm8uE2FFIKyJv8CRYRg20vVHcpoBE/
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora