Aktywne Wpisy
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
bizzi0801 +36
24 sierpnia 1945 r. w Londynie urodził się Ken Hensley, muzyk grający na instrumentach klawiszowych i gitarze oraz wokalista. Znany jest przede wszystkim z występów w grupie Uriah Heep w latach 1969-1980 oraz jako główny kompozytor zespołu we wspomnianym okresie (m. in. "Lady in Black", "Easy Livin'", "Look at Yourself", "Free Me" i "Sympathy").
Uriah Heep - "Easy Livin'"