Wpis z mikrobloga

Nie wierze własnym oczom. Siedze sobie w kolejce do medycyny pracy. Przede mną czeka tak na oko lvl 18 - 21 niebieskipasek (wygląda normalnie) z ojcem. Nie no spoko przyszedł z kimś bo wiadomo jak to sie ciągnie długo, a tak zawsze z kimś pogadać idzie. Dalej jestem w szoku jak ojciec zapytał sie go czy wejść z nim do lekarza. Najlepsze jednak jest to ze młody z radością w oczach pokiwał głową i powiedział tak możesz... Aż jestem ciekaw do jakiej pracy młody został przyjęty.
#pracbaza #heheszki #niebieskiepaski
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KastanStyraks: Mam 26 lat, od prawie 10 nie mieszkam z rodzicami, a praktycznie do każdego lekarza chodze z mama, bo wiem ze ona to lubi. Mi tez to pasuje, bo nienawidze latac od okienka do okienka i uzerac sie z kazdym, a czasami jak jest dluga kolejka i musze jeszcze cos zalatwic to zawsze jest ktos kto przytrzyma miejsce. Tak, do lekarza też zdarza mi sie wejść z mama (aczkolwiek
  • Odpowiedz
@FranzRiberi
Zależy od przychodni, np. w medycynie pracy nikt nie dawał j-----a, a w lokalnym ośrodku zdrowia na badaniach okresowych, będąc dwa tygodnie przed 18, musiałem wstawić się z rodzicem.
  • Odpowiedz
Do mojego pracodawcy przyszedł koleś bez prawka. Prawko niezbędne, pracodawca wyrozumiały, jakby koleś poszedł robić to by go przyjął. Wiadomo, można nie mieć kasy czy coś. Koleś powiedział, że nie zrobi bo jak potrzebuje to go mama zawiezie wszędzie xd
  • Odpowiedz
@KastanStyraks: Nie wszyscy są tacy jak Wy, istnieją na świecie ludzie z różnymi psychicznymi problemami, serio. Może właśnie próbuje stanąć na nogi, ale hehe seba patrz z ojcem wchodzi hehe nie to co ja odważny piwniczak hehe.
  • Odpowiedz