Wpis z mikrobloga

Nie wierze własnym oczom. Siedze sobie w kolejce do medycyny pracy. Przede mną czeka tak na oko lvl 18 - 21 niebieskipasek (wygląda normalnie) z ojcem. Nie no spoko przyszedł z kimś bo wiadomo jak to sie ciągnie długo, a tak zawsze z kimś pogadać idzie. Dalej jestem w szoku jak ojciec zapytał sie go czy wejść z nim do lekarza. Najlepsze jednak jest to ze młody z radością w oczach pokiwał głową i powiedział tak możesz... Aż jestem ciekaw do jakiej pracy młody został przyjęty.
#pracbaza #heheszki #niebieskiepaski
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KastanStyraks no oezu, wielka tragedia ( ͡º ͜ʖ͡º), ja ostatnio, lvl 24 już, byłam z moim papą u lekarza rodzinnego, weszliśmy razem. Jak się zna lekarza i się go rzadko widzi to czasem chce się porozmawiać ( ),
  • Odpowiedz
@no_drums: Nie śmieję sie z tego że jest chory (bo jesli tak to to nie jest nic śmiesznego) nawet jesli tego nie widac. Rozbawiła mnie ta sytuacja i wprawiła w zadumę, bo odkąd pamiętam staram sie załatwiać wszystko sam więc trochę inaczej patrze na takie sytuacje. Natomiast biorąc pod uwagę tzw. 2 dno to praktycznie nie byłoby z czego śmieszkować, bo zawsze może być coś przykrego co kryje się pod
  • Odpowiedz
  • 0
@KastanStyraks
@rekoj Ostatnio robiłem psychotesty, (medycyna pracy). Przyszedł chłopak tak na oko 26 lat, i nie wiedział dobrze jakie badania chce zrobic. Potrafił powiedzieć że coś z sędzią. Pani doktor dedukcją i kilkoma pytaniami stwierdziła o jakie badanie chodzi. (Czy chodzi o aplikacje sędziowska czy o coś innego). Minutę później przyszedł ojciec, tłumacząc się że samochodu nie było gdzie zaparkować.
  • Odpowiedz
@KastanStyraks: No spoko, dla mnie Twoja historia jest akurat pozytywna całkiem, bo nie dość że coś z sobą robi skoro tam poszedł, to ma wsparcie - trochę słabe taktycznie jest piętnowanie takich rzeczy, bo zamiast zmotywować takich ludzi najwyżej pomoże im to wycofać się jeszcze bardziej. Nie mówię, że żartować nie można, tylko świat byłby piękniejszy, jakby okazywać więcej zrozumienia.
  • Odpowiedz