Ehhhh, to smutne, ze czlowiek jak ja sie tak stara i wciaz nie ma rozowego, cale zycie k---a sam. A j----e chady thundercocki maja wszystko na tacy... #tfwnogf #logikarozowychpaskow #rozowepaski
@wyjde_z_przegrywu: Od kiedy patrzysz na życie przez pryzmat interesów? W sensie, że twierdzisz, że życie towarzyskie nie jest ci do niczego potrzebne. Przecież zawsze jak proponowałem Ci dostosować się do środowiska, to zawsze wychodziłeś z tym swoim głupim:
@Emerkaes: bo nie jest mi do niczego potrzebne. Jak sie np. studiuje to mozna wyjsc, zeby sie czzegos dowiedziec o egzaminie etc. Tak to strata czasu. Lepiej umrzec stojac niz zyc na kolanach tyczy sie podrywu etc. Nie zrobie nigdy czegokolwiek, czego nie robi rozowy. Jestem feminista, nikt tak nie walczy o prawa kobiet, co ja. Interes kobiet stawiam ponad swoj.
Nie... wcale nie jest ci potrzebne do ogarnięcia i utrzymania zdrowia psychicznego... Poza tym, w kontaktach międzyludzkich nie chodzi o egoistyczne interesy
@Emerkaes: to co pisze o staniu tyczy sie wylacznie podrywu. A co do kobiet to dlaczego my mozemy byc traktowani jak niewolnicy? Blagac je o atencje? Ja walcze o prawa rozowych. Pozdryw=mizoginia
@wyjde_z_przegrywu: Chad Thundercock nie musi pajacować i zabiegać o atencje bo każda chce go r----ć. Jest pewny siebie i wie, ze moze mieć każdą wiec po co ma się starać. Ty robisz odwrotnie. Wiesz, że nie możesz mieć nikogo bo nie dali ci nigdy i jeszcze uciekasz do przekonania, że nie będziesz nic robił bo i tak ci sie należy "jak psu buda" i locha ma o ciebie zabiegać. Kobiety
XD Po prostu powtórzyłeś to, co napisałeś wcześniej w żaden sposób nie odnosząc się do mojej wypowiedzi. Jest tak jak ty mówisz, bo tak mówisz XD W żaden sposób nie odparłeś tezy o tym, że
Prawdopodobnie nasiliły, bo skupiałeś swoją uwagę na błędach i słabościach innych ludzi. Bez ludzi nigdy nie zdasz sobie sprawy z tego, że nie zawsze jesteś najmądrzejszy, że nie zawsze jesteś najlepszy, że ne zawsze masz rację. Ludzie w tym przypadku to czynnik utrwalający schematy poznawcze. A żeby je zmienić trzeba najpierw zakwestionować dotychczasowe, czego zapewne nie zrobiłeś.
A wiesz, że narcyzm niekoniecznie objawia się poprzez uważanie się za najmądrzejszego
ta dyskusja nie ma sensu. Nie zrobie nic, czego nie robia rozowe. Koniec tematu.
Właśnie dlatego nigdy nie wyjdziesz z przegrywu. Ignorujesz wszystko, co nie zgadza się z twoją pokrętną wizją świata. Nie jesteś w stanie racjonalnie myśleć.
#tfwnogf #logikarozowychpaskow #rozowepaski
W sensie, że twierdzisz, że życie towarzyskie nie jest ci do niczego potrzebne.
Przecież zawsze jak proponowałem Ci dostosować się do środowiska, to zawsze wychodziłeś z tym swoim głupim:
Nie... wcale nie jest ci potrzebne do ogarnięcia i utrzymania zdrowia psychicznego...
Poza tym, w kontaktach międzyludzkich nie chodzi o egoistyczne interesy
W jaki sposób kontakty społeczne mają wyleczyć narcyzm? U mnie bardzo mocno go nasiliły.
Ty robisz odwrotnie. Wiesz, że nie możesz mieć nikogo bo nie dali ci nigdy i jeszcze uciekasz do przekonania, że nie będziesz nic robił bo i tak ci sie należy "jak psu buda" i locha ma o ciebie zabiegać.
Kobiety
XD Po prostu powtórzyłeś to, co napisałeś wcześniej w żaden sposób nie odnosząc się do mojej wypowiedzi.
Jest tak jak ty mówisz, bo tak mówisz XD W żaden sposób nie odparłeś tezy o tym, że
A wiesz, że narcyzm niekoniecznie objawia się poprzez uważanie się za najmądrzejszego
Pisałem to w kontekście op'a. On zaś uważa się za nadczłowieka, lepszego od wszystkich innych.
A co do twojej sytuacji, to trzymaj się mireczku
Właśnie dlatego nigdy nie wyjdziesz z przegrywu. Ignorujesz wszystko, co nie zgadza się z twoją pokrętną wizją świata. Nie jesteś w stanie racjonalnie myśleć.