Aktywne Wpisy

jmuhha +62
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
źródło: image
Pobierz

#tfwnogf #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Od siedzenia w domu do prostytutek. Brawo
Komentarz usunięty przez autora
Ale wszystko się rozwala gdy ktoś trzeci się wpierla i wpier*łeś się Ty i jeszcze każesz mi się tłumaczyć.
1. Skoro nie chcesz życia towarzyskiego. to po co Ci różowy? Do ruchania? Jeśli tak, to jesteś strasznym seksistą
2. Twoje podejście mówi, że JESTEŚ aspołeczny
3. Brak życia towarzyskiego wpływa na rokowania co do wyleczenia zaburzeń psychicznych. Oznacza to, że przez brak życia towarzyskiego prawdopodobieństwo wyleczenia twojego narcyzmu jest niewielkie.
Zalet jest w sumie dużo więcej, ale nie będę ich wymieniał. Podałem tylko tę najważniejszą dla ciebie