Wpis z mikrobloga

@Natien: Ujdzie, aczkolwiek lepszy jest wypoczynek za granicą w dobrym hotelu all inclusive. Co nie zmienia faktu, że atrakcyjne kobiety potrzebują w 99% przypadków atencji od innych ludzi więc chcą też spotykać się w większym gronie i tracić czas na nudne gównorozrywki typu siedzenie w pubie albo jakieś festiwale. Trzeba być niezłym desperatem, żeby przystać na takie warunki, równie dobrze ona mogłaby dawać d--y na roksie i dawać mi 50%
  • Odpowiedz
@Natien: Piszę jeszcze raz bo wrzuciło mi dwa komentarze za jednym kliknięciem i usunęło dwa na raz mimo zamierzenia usunięcia jednego... Nic nie uargumentowałaś. Napisz co jest złego w siedzeniu w domu, w którym nie da się nudzić jeśli masz jakiekolwiek zainteresowania i co jest złego w dobrych kontaktach z prostytutkami.
  • Odpowiedz
@Dabel: nie pisalam tego do Ciebie tylko adresata postu, który wiecznie narzeka swój nieudany los. Chciałam wiedzieć dlaczego i wywnioskowałam w czym tkwi jego błąd. Niestety będąc aspołecznym mało się zyskuje, a wręcz człowiek robi się coraz bardziej "niepełnosprawny". Taka pogawędka psychologiczno -socjologiczna.
Ale wszystko się rozwala gdy ktoś trzeci się wpierla i wpier*łeś się Ty i jeszcze każesz mi się tłumaczyć.
  • Odpowiedz
@Natien: Jak nie chciałaś, żeby ktoś inny dołączył się do dyskusji to mogłaś pisać na priv. Pustym frazesem łatwo jest rzucić co z resztą celowo sam wyżej zrobiłem ("to wychodzenie z domu jest nudne"), gorzej jednak, u niektórych z uzasadnieniem. Niestety dzieje się tak też w realnym życiu, o wiele bardziej niż w internecie. Przyczyną jest zwykła ignorancja i kierowanie się w życiu emocjami kiedy są one całkowicie zbędne i
  • Odpowiedz
@Dabel: nie po prostu nie widzę sensu dalszej rozmowy i nie zamierzam was przekonywać. Zwykłe Marnotrastwo. Z privem racja - zawsze autor może usunąć post jak będzie chciał.
  • Odpowiedz
@Natien: Jak masz na myśli mnie to jest twoje kolejne błędne przekonanie, mam stwierdzony praktyczny brak głębszych emocji, te prymitywniejsze odczuwam bardzo bardzo rzadko i z reguły na bardzo krótki czas, mało intensywnie - dyskusja na wykopie nie jest wystarczającym powodem, aby cokolwiek takiego miało miejsce. Nigdy nie kierowałem się emocjami i nigdy to nie nastąpi.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu:
1. Skoro nie chcesz życia towarzyskiego. to po co Ci różowy? Do ruchania? Jeśli tak, to jesteś strasznym seksistą
2. Twoje podejście mówi, że JESTEŚ aspołeczny
3. Brak życia towarzyskiego wpływa na rokowania co do wyleczenia zaburzeń psychicznych. Oznacza to, że przez brak życia towarzyskiego prawdopodobieństwo wyleczenia twojego narcyzmu jest niewielkie.

Zalet jest w sumie dużo więcej, ale nie będę ich wymieniał. Podałem tylko tę najważniejszą dla ciebie
  • Odpowiedz
@Emerkaes: zeby uprawiac segzy i ogladac razem seriale. Na c--j mi znajomi? Ludzie sa meczacy, mozna oczywiscie sie spotkac raz na jakis czas jesli jest w tym jakis interes, ale od tak marnowac czas na innych? Juz lepiej sie pograc na konsoli.
  • Odpowiedz