Wpis z mikrobloga

Wyobrażam sobie mój związek z @Oppaiconnoisseur. On by wracal z tyrki #!$%@?łby się przed kompałką, w tym momencie wjechałby obiad na stół taki 10/10 z własnego wyrobu kompocikiem, kubek własnoręcznie wytoczony na kole gliniarskim i pomalowany, w nim własnej roboty kompot ze śliwek wedle prastarej receptury mojej babci, która robiła go jak jej dziadek wracał z polowania na niedźwiedzie w puszczy kampinoskiej jako ułan na koniu z szablą. Wtedy on zaczynam #!$%@?ć obiad i pyt z grzeczności "jak minął dzień?" Ja zaczynam opowiadać, że rano pobiegałam 20km, zrobiłam sobie paznokcie, ugotowałam czterdzieści słoików konfitur, potem siadłam do kompa, zobaczyłam jak własnoręcznie zbudować pojemnik na domowy kompost żeby z niego pozyskiwać energię, poszłam do drewutni po deski, zamówiłam z aliekspres części elektroniczne i oto prosze może on dzięki temu taniej umyć sobie dupe, brawo ja. Skończywszy jeść idzie do łazienki na umycie rąk i sranie. Srając pod nogami ma własnoręcznie wydziergany przeze mnie dywanik żeby mu było ciepło w stupki, na nim wyhaftowane "oppaj kochanie, miej dobre sranie", po raz kolejny brawo ja. myje on ręce własnoręcznie zrobionym mydłem ze smalcu zabitych własnoręcznie przeze mnie świń i wychodzi z łazienki z zamiarem #!$%@? się trochę przy wykopie. Kiedy siada do kompa ja podsuwam mu pod nos własnego wypieku ciasteczka cynamonowe z narysowanymi lukrem serduszkami i cycuszkami i opowiadam, co się działo przez cały dzień na wykopie, kiedy go nie było. Dzięki ja, to naprawdę znakomite memy bednarz zapostował. Po dziesięciu minutach mówię, żebyśmy się przestali lenić i zrobili coś pożytecznego. Za moją namową idziemy do lasu i budujemy mrowisko dla mrówek, które jeszcze go nie mają, żeby im pomów. Pomagamy jeszcze dwóm jeżom wrócić do lasku bielańskiego i wracamy do domu. Na tę część dnia czekałam, czas na miłość z Oppaiconnoisseur. Własnoręcznie wyrzeźbiony cockring i analne kulki z własnoręcznie zebranych kasztanów tylko wzbogacają doznania. Zasypia szczęśliwy i spełniony, gotowy na kolejny dzień ze mną.
#gownowpis
  • 4