Aktywne Wpisy
Klimbert +85
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
WielkiNos +486
Imigrant, który przypłynął do Anglii na pontonie wszedł do budynku, w którym odbywały się zajęcia w Southport i podźgał nożem 7 dzieci w wieku 6-11 lat. Ranna została też prowadząca zajęcia. 2 dzieci zmarło, reszta ofiar jest w stanie krytycznym.
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
#grafika3d #grafika #blender #3dsmax #maya #zbrush
Komentarz usunięty przez autora
Jak mocno interesują cie vfxy to zapewne też, bo realflow nie ma podpięcia do blendera. FumeFX raczej też
@Edekedkowy nic tylko pisac mi moja ksiazke. :D jakby co wal na prv. Odpisze w wolnej chwili bo walcze z komarami i upalem
@loczyn: Ok, dzięki! Póki co poczytam bloga.
A tak serio to po prostu wiem jak wyglada branza i nie chce nowym adeptom robic krzywdy.
Znam grafikow 3D, modelerow, ktorzy nie potrafia rysowac.
Znam tez rysownikow ktorzy jak usiedli pierwszy raz przed softem od 3D to zrobili cudo.
Ja zawsze polecam rysowanie, bo to dobre hobby, rozwija i mozna robic wszedzie.
Ps. Polecam kupic szkicownik i olowki 4B-6B, najlepiej Derwent