Wyczytałem w mądrych księgach że John Snow w tym wypadku (Lyanną Stark + Rhaegar Targaryen) nie byłby po prostu targaryeńskim bękartem. Byłby Targaryenem, spadkobiercą dynastii, w warunkach primogenitury posiadającym znacznie silniejsze roszczenie do tronu od swojej ciotki – Daenerys.
@rybamlot: To mi się mocno nie podobało, wydaje mi się, że książkach po prostu będzie miała miejsca poligamia czyli dwa małżeństwa. Bo tutaj on uznał wszystkie swoje poprzednie dzieci za bękartów, ale Rhaegar był troche #!$%@? więc kto wie.
@Florent właśnie to jest dziwne, że Rhaegar miał świra na punkcie przepowiedni, że smok ma trzy głowy i trzecie dziecko zmajstrował sobie z inną? W dodatku poprzednie dwa odrzuciłby? :o
@Arveit: Zrobił sobie z nią dziecko, bo jego poprzednia żona nie mogła mieć więcej dzieci ze względu na stan zdrowotny. Dwa poprzednie nie odrzucił tylko wierzył w przepowiednie, że to Jon jest księciem, którego obiecano. Smok ma mieć trzy głowy.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#got #graotron
Komentarz usunięty przez moderatora