Aktywne Wpisy
Volantie +3
z calym szacunkiem ale czy tylko ja mam takie wrazenie, ze nawet jakby jakims cudem jutro doszlo do zakonczenia wojny to i tak przez minimum 10 lat ukraina do nato nie wejdzje?
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
smutny_login +2
To uczucie gdy jestem tak brzydki że mimo zarabiania około 25k ZERO KOBIET jest zainteresowanych moją osobą
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Jedyna w sumie wada to że mechanizm blokujący rozsuwanie się sofy jest chyba uszkodzony więc trochę sie sama rozsuwa ale myślę że jest na to jakiś łatwy fix. Niezbyt wygodna do spania ale darmowa. Trzeba samemu znieść z 1 piętra domu jednorodzinnego. Kontakt priv. Do oddania na już.
To jest sofa, służy głównie do tego aby na niej siedzieć. W sytuacjach awaryjnych można na niej kogoś położyć. Można też spać codziennie jak alternatywą jest podłoga. Oddaje ją za free, jak dla wykopków nie spełnia standardów do piwnicy to wystawię na olx za 0 zł.
( ͡° ͜ʖ ͡°)