Aktywne Wpisy
marta-mac +45
Pewien „Fachowiec” Zrobił takie oto schody.
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
Rozmawiałam z nim a on powiedział mi że one są zrobione dobrze I każdy kierownik budowy odebrałby takie schody. Mam z nim napisaną umowę zapłaciłam już połowę ale on nie chce tego poprawić bo mówi że jest dobrze co mogę zrobić w takiej sytuacji?
#budowlanka #remontujzwykopem
źródło: 467123301_470314642220096_5580321517219690589_n
Pobierz
thorgoth +244
Polskość zawsze najmocniej wychodzi ze mnie gdy ktoś z UK/USA zaczyna mnie pytać "how are you".
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość

Cześć mireczki, pomoże mi ktoś zainstalowanć najnowsze openGL na minta? Może ktoś zna jakiś poradnik który poprowadzi po sznureczku co i jak trzeba zrobic?
jednak radzę przemyśleć sprawę bo w razie nie powodzenia mogą się wykrzaczyć Xorg.
A z drugiej strony u siebie na 18 mam 4.3, więc może zacznij od sprawdzenia wersji jaką masz poleceniem
glxinfo | grep "version"sudo add-apt-repository ppa:paulo-miguel-dias/mesa
sudo apt update
sudo apt full-upgrade
@mlglegitnoscopez karta to nvidia gtx295
Nie wiem czy to nie błąd, ale ktoś wpisał, że ta karta ma TDP na poziomie 300W xD
@fervi Dziękuję mireczki za pomoc, pozdrawiam.