Aktywne Wpisy

Krupier +46
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
Pobierz
Lujdziarski +58
#pokazkota #dziarskikacperek Siedzę i myślę, że w Lipcu pojadę na 90 urodziny babci, cała rodzina ma być. Nagle mi się przypomniało, że muszę przecież z Bambarylami zostać xD bo przecież nie ma mi kto kotków pilnować, no i po urodzinach xD
źródło: 1000045585
Pobierz

Jest tu jakiś programista salesforce? Warto w to wchodzić? Zastanawiam się czy iść na rozmowę na Juniora...
źródło: comment_D3MBipkbvNesxgomIDLVl2iw8CT1B3Ia.jpg
PobierzBawiłem się w integrację z Salesforcem i było to miejscami tak przyjemne jak lewatywa. Ale to było parę dni i pewnie zupełnie inna zabawa niż to co robota ma dotyczyć.
Jeśli lubisz wyklikiwać apki używając gotowych rozwiazań to mozna się bawić. Jeśli natomiast chcesz zrobić w tym prawilny development (CI, sonar, testy i te sprawy) to
Warto ze względu na stosunkowo szybką ścieżkę rozwoju (platforma jest w Polce dość młoda, brakuje seniorów, więc częściej będziesz wykonywał rzeczy, które normalnie robiłyby osoby z większym doświadczeniem - przynajmniej ja tak miałem). Zarobki też są całkiem niezłe.
Nie warto ze względu na to, że często będziesz tęsknił za elastycznością Javy czy innych popularnych języków, zamykasz
Tak czy inaczej - co do tej oferty za 2300 z lojalką na 20 miesięcy o której pisałeś w innym wpisie to chcą cię na