Aktywne Wpisy

vieniasn +39
jakie macie swoje małe marzenie
hanma +238
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

Jest tu jakiś programista salesforce? Warto w to wchodzić? Zastanawiam się czy iść na rozmowę na Juniora...
źródło: comment_D3MBipkbvNesxgomIDLVl2iw8CT1B3Ia.jpg
PobierzBawiłem się w integrację z Salesforcem i było to miejscami tak przyjemne jak lewatywa. Ale to było parę dni i pewnie zupełnie inna zabawa niż to co robota ma dotyczyć.
Jeśli lubisz wyklikiwać apki używając gotowych rozwiazań to mozna się bawić. Jeśli natomiast chcesz zrobić w tym prawilny development (CI, sonar, testy i te sprawy) to
Warto ze względu na stosunkowo szybką ścieżkę rozwoju (platforma jest w Polce dość młoda, brakuje seniorów, więc częściej będziesz wykonywał rzeczy, które normalnie robiłyby osoby z większym doświadczeniem - przynajmniej ja tak miałem). Zarobki też są całkiem niezłe.
Nie warto ze względu na to, że często będziesz tęsknił za elastycznością Javy czy innych popularnych języków, zamykasz
Tak czy inaczej - co do tej oferty za 2300 z lojalką na 20 miesięcy o której pisałeś w innym wpisie to chcą cię na