Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +116
magnetotonieja +10
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Jestem podekscytowany jak diabli. Zaaplikowałem z głupa nie wierząc że się uda. Jestem swoim największym krytykiem i myślałem, że moje portfolio jest zbyt słabe.
Dziedzina moja w której siedzę hobbystycznie będzie z ponad 10 lat.
#chwalesie #namarinwuk #emigracja #uk #namarincontent
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ja już w uk dwa tygodnie. Mechanical Engineering na Coventry Uni
BTW: Nie wiem dokładnie jak to wygląda w środku Coventry Uni, ale przypadkiem @motoinzyniere tam nie wykłada ? Chociaż pewnie nie pierwszoroczniakom :)
Komentarz usunięty przez autora