Aktywne Wpisy
oldspiceedit +4
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Fapam0rgana +284
Nigdy nie lubiłem kręcić afer, dlatego ten wpis ma służyć jako przestroga dla osób planujących wypoczynek w Bieszczadach. Chciałbym opisać swoją nieprzyjemną sytuację związaną z domkami letniskowymi Jaworówka w Wołkowyjach.
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
1. Zuch robi prosty komiks
2. Zuch wrzuca komiks na Steemit
3. Zuch zbiera 20 głosów
4. Dostaje $20
https://steemit.com/parenting/@zuch.media/how-do-you-travel-with-three-children-well-you-have-to-be-very-careful
I wtedy sobie myślicie... no tak, ale ja nie jestem Zuch. Ja tak nie potrafię, jeszcze po angielsku, itd.
Popatrzcie sobie na wpisy polaków po polsku:
https://steemit.com/created/polish
#heheszki #steemit #humor #blog
Aktywni użytkownicy dostają tokeny STEEM, które są rozdawane codziennie, ale zawsze w ograniczonej ilości. Kto ile dostanie zależy od tego, kto ile zbierze głosów od całej społeczności.
Im ma się większą liczbę tokenów, tym większy się większą widoczność i większy wpływ na to, kto dostanie więcej tokenów następnym razem. Zarobione tokeny, może komuś
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli natomiast ktoś cytuje, używa czyichś grafik, ale linkuje do źródła, to wszystko jest jak najbardziej w porządku dla wszystkich.
Komentarz usunięty przez autora
Sieć Steem produkuje codziennie stałą liczbę tokenów Steem, które są dystrybuowane pomiędzy użytkowników, wedle głosów samej społeczności. Ponieważ wiele osób o nie rywalizuje, nie tak łatwo przekonać innych by na Ciebie głosowali. Jeżeli po spędzeniu 1 godziny na tworzeniu video, dostałbyś kilka tokenów STEEM, oddałbyś je za darmo? Prawdopodobnie nie za darmo..
Z drugiej strony są osoby, które chcą zbierać tokeny STEEM. Dlaczego chcieliby to robić? Bowiem liczba posiadanych tokenów STEEM przekłada się na większy wpływ w decydowaniu, kto następnym razem dostanie większą część
I teraz jaki będzie tego rezultat: jeśli historyjki są bezwartościowe w świecie, w swoim środowisku