Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Nie jestem z policji ( ͡° ͜ʖ ͡°), duży szacuneczek za zostawienie podpisu w sporej ilości miejsc i w większości, w których przebywam. Budynki, mosty - przywykłam. Ale kiedy zobaczyłam jego graffiti wyryte na szybie tramwaju to się zdziwiłam. Liczę na to, że kartka dla mnie też zostanie podpisana. XD
Komentarz usunięty przez autora
też chętnie bym weszła na górę opustoszałych budynków albo zrobiła coś, dzięki czemu zostanie po mnie ślad
podaj też przykład zaoranej elewacji, bo dotąd widziałam jego podpisy w miejscach, które albo były opuszczone, albo nikogo nie obchodziły
@uncross89 do mnie też niespecjalnie, ale widuję te napisy od kilku lat i dzisiaj coś mnie tchnęło ;p co
@incognitonion: :)
@incognitonion: jeśli tako to ok. Ale nie zamieszkanie/używane, nawet jeśli w kiepskim stanie. Sam mam kilka "tagów" (xD) na mieście, które do dzisiaj chyba widoczne(pdzynajmniej jeden), ale dumny nie jestem, bo to było w czasach jeszcze większej s---------y mentalnej niż teraz
Przyozdobiony tramwaj to 16-stka, która kursuje na Gocław. Prawdopodobnie pojazdy się zmieniają i jeździ też w inne rejony, ale aktualnie dodaje trochę do klimatu post-apo.
@incognitonion: Kogo obchodzą jakieś tramwaje
Czyli według Ciebie, mogę chodzić i r----------ć wszystko co się da, bo do tego to służy, jo?
@incognitonion: patologia jest patologią i w domyśle nie powinno do niej dochodzić
@incognitonion: Ale za to z naszych podatków idą pieniądze na wymiany zdewastowanych szyb