Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Mojej kobiecie włączyła się #logikarozowychpaskow Nazbierało jej się trochę wesel w tym roku i powiedziała że mógłbym się dołożyć do koperty. Do tego użyła argumentu że to są też moi znajomi, tacy znajomi że widzialem ich może 3 razy na oczy i nie mam nawet ich numeru tel. Ja uważam że placi ten kto zaprasza a ona że przecież będę tam jadł i pił, a powiedziala tak bo ona to żadnego wesela nie odpuści i jej się to opłaca a ja chodzę na wesela bliskich znajomych bo szkoda mi kasy. Co ciekawe na naszej pierwszej i drugiej randce nie przeszkadzalo jej to że zaplacilem łącznie 200 zl za drinki. Niby zasugerowala że może się dołoży ale odmówiłem bo chcialem wyjsc na dżentelmena, bo to ja ją zaprosiłem. No i bądźmy szczerzy rzadko na randce coś pyknie a to facet ponosi tego finansowy koszt. #zwiazki #wesele
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Dokładać się do wesela?
@Dzonzi: Na pierwszej się chciał pokazać, a potem trzeba oszczędzać. :D
Po kilku takich imprezach urodzinowych gdzie ludzie mieli jeszcze czelność narzekać - ustaliłam zasady dotyczące zarówno urodzin jak i imprez. Ktoś sie nie dopasuje
@pannazuzanna: klasyczne postaw się a zastaw się. Głupi ludzie i tyle. Jak cię nie stać to sobie weź ślub a potem bez wesela. Co to za debilizm z tym ciągłym pokazywaniem co to ja mogę.
Minimalny poziom rigczu wzbudza takie odczucie, że jeśli ktoś mnie zaprasza, to staram się w prezencie zwrócić koszt sali, z jakąś tam nawiązką...
Jak zrobisz w Burj Al Arab, to sprawdzam co
Zaakceptował: sokytsinolop
Pierwsza część: gdy jesteście parą formalną to koperta jest wydatkiem wspólnym jak prąd, gaz, czynsz, benzyna, wakacje itp.
Jeżeli nie łączy was formalny związek, to:
- osobiście ani razu nie włożyłem pieniążka do koperty gdy szedłem jako osoba towarzysząca mojej obecnej żony, bo jestem osobą towarzyszącą.
- osobiście ani razu nie włożyła ani pieniążka, gdy zapraszałem ją jako osobę mi
@HateAccount: Piszesz choćbym to ja urządzał wesele i zapraszał ludzi dla kasy. Powtórzę raz jeszcze to co w innym moim komentarzu. Jak ja będe robił wesele to zaprosze osoby z którymi chcę spędzić ten czas a nie tych którzy mi daja hajs. W zaproszeniach wyraźnie zaznacze że żadnej kasy a jak już
Mam tylko nadzieję, że wstawisz to zaproszenie pod tym postem. Tak czy inaczej, powodzenia.
@gosiage: wow, dziwne. Ja kiedyś byłem trochę zaskoczony jak trafiłem na towarzystwo, w którym była zrzutka na tort i jedzenie, alkohole i do tego zakup prezentów dla solenizanta. Zarówno ta opcja wydawała mi się przesadą, jak i Twoja historia.. nie wiem, nie mieści mi się w głowie. Dobrze, że zrobiłaś czystki. ;)
Ja jej nie wyliczam tego że pilanza darmo, wyliczam jej to że wczesniej pasowal jej układ że placi ten kto zaprasza a teraz już widzę że jest inaczej
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: