Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jakieś 2 lata temu, rynek #wroclaw. Taguję, bo może mirek i przeczyta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żwawym krokiem lecę z uczelni do domu, kiedy nagle na mojej drodze staje jakiś koleś. Mocne 3/10, zdecydowanie poza moim kręgiem zainteresowań. Zagaduje, czy miałabym ochotę na kawę. Pytam o charakter tej kawy - koleżeńskie spotkanie, randka? - jestem otwarta na nowych znajomych. Randka. Niestety, miło było poznać, ale mam faceta.
Alvaro mode on
Mówię, że przykro mi, ale ta ściana jest nieprzesuwalna.
Dowiedziałam się wtedy, że jestem ku&wą z krzywym ryjem xDD
Cumple, nie róbcie tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#truestory #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
(poniżej kryptoreklama mojego fanpejdża, nie zwracaj uwagi)
@OddechAdwokatkiNaSzyi: koleżanka kiedyś do mnie startowała na początku delikatne jakieś rozmowy, dużo uwagi w moim kierunku, aż pewnego razu zapytała się wprost czy pójdziemy razem wieczorkiem do knajpy posiedzieć przy stoliku... palcem poprawiłem wymownie obrączkę i mowię "sorry, ale chyba żona nie byłaby zachwycona" ona na to "wagonik zawsze można odczepić hihi".
Przegrywki (dobrze to napisałem?) też tak mają
@Zazdroscisz
Przypomniało mi się jak jedna dziewczyna z mojego pokoju internatowego próbowała mnie swatać z kolegą kilka lat starszym. Jednak miała duży problem bo już jestem zajęta i nie miałam zamiaru tego zmieniać. I też zaczęła do mnie sypać teksty typu "to nie ściana "...
Aktualnie szukam tylko sposobu żeby wywalić ją z pokoju bo nawet o----------e jej za wpychanie swojego nosa tam gdzie nie trzeba, nie pomaga
@OddechAdwokatkiNaSzyi: Sama spróbowałabyś popodrywać i być przy tym super oryginalna. ヽ( ͠°෴ °)ノ