Wpis z mikrobloga

@StrucelRTFSC: @Strzalka: Dupa, a nie emulator.

@jestemmimas: Mam ten przewód i śmiga zajebiście, tylko te z Allegro mają #!$%@? kabelki wpięte i trzeba przełożyć do innych pinów. Jeśli masz zmieniarkę (tj. po wciśnięciu drugi raz przycisku CD przełącza się na AUX), to będzie działać. Chyba że masz Blue&Me, to wtedy lipa (ew. możesz go odpiąć).

A taki przewód możesz sam zrobić - kabel jack, kostka i jazda :) Mam
@Strzalka: W sumie drogo dosyć to wychodzi, a ja nie mam wejścia USB, chyba, że inaczej się to podpina?

@Funky666: Tak mam już sprawdzałem :) Dzięki za rozszyfrowanie skrótu B&M bo widziałem na forach i nie miałem pojęcia co to :) Na allegro i tak nie chciałem zamawiać, w sobotę jadę w trasę i chciałem sobie podpiąć, wcześniej się w sumie tematem nie interesowałem. Tylko czy dostanę to gdzieś indziej
@jestemmimas: Emulator zmieniarki się tak samo wpina jak tego jacka :) Będziesz jeszcze potrzebował wyjmaków do radia (albo dwóch gwoździ i dużo cierpliwości), więc to i tak nie takie proste ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@jestemmimas: Jakbyś nie był z drugiego końca Polski, to bym Ci to ogarnął w moment, bo mam wyjmaki i w sumie z kabelka nie korzystam, bo furę wystawiłem na sprzedaż ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak to lipa - nie widziałem, żeby ktoś tymi AUX-ami handlował poza Allegro.
@rod3nt: Będę zamawiał kabelek i niedługo zabiorę się za robotę :) Takie haki dostanę w sklepie typu Castorama, Leroy Merlin?

@Funky666: Mówiłeś, że tam w kabelkach z Allegro trzeba poprzekładać kabelki do innych pinów, masz może gdzieś jakiś schemat?:)
@jestemmimas: Co do haków: 2 gwoździe o odpowiedniej długości i grubości i dasz radę, ale ja zdecydowanie polecam wyjmaki za parę złotych z Allegro (sprzedaje je chyba ten sam typ, co ma najtaniej jacki z kostkami).