@SeQQ: Nie wiem czy wybieram akurat te ubrania, które są w porządku, ale ubieram się głównie w sieciówkach i prawie nigdy nie zdarzyło mi się kupić coś dwa razy mniejsze albo większe. Może po prostu potrafię spojrzeć obiektywnie w lustro i przyjąć do wiadomości, że ważę więcej/mniej niż dwa lata temu więc potrzebuje inny rozmiar.
@SeQQ: no to się tyczy też męskich ubrań, oni tam same jakieś skinny fit dla pedałów robią, mi to na połowe łydki wchodzą, mimo, że jestem zajebiscie chudy.
@SeQQ: ja osobiscie mam nieco szersze biodra i uda i musze kupowac spodnie o szerszym kroju (glownie tzn "worker jeans")
na ogol wystarcza w ciemno zakupic rozmiar W30 ale czasami nie daje rady wcisnac sie w nogawki. moze tutaj jest taki sam problem i jej figura wymaga nieco innego kroju? w koncu aktywnosc fizyczna nie oznacza ze kazdy bedzie miec dokladnie taka sama figurę. ktos moze byc szczuplejszy, ktos bardziej umiesniony
@sempiterna bez przesady, wszystko zależy od kroju. Ja zazwyczaj spodnie mam 38, w bershce w życiu bym nie weszła w mniejszy rozmiar jak 40 a w diversie ostatnio kupiłam spodnie 34 i nie dlatego że "nie potrafię obiektywnie spojrzeć w lustro" ale dlatego że rozmiarówka jest tak powalona że w każdym sklepie mam inny rozmiar. Pomijam gdy różnią się jednym rozmiarem bo wtedy też rodzaj materiału może mieć duże znaczenie ale w
@Namenick: Jeśli czyjąś pewność siebie jest w stanie zachwiać jakiś numerek na metce to pozdro. Ludzie bardzo dużą uwagę przywiązują do cyferek, co by się stało jakby po prostu kupiła rozmiar większe xD? Tak naprawdę nie ma jakiegoś standardu czy normy regulującej to, więc nie wiem w czym problem. Tak bardzo chce sobie udowodnić, że dobrze wygląda bo się mieści w rozmiar 36? xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
#rakcontent #logikarozowychpaskow #heheszki #boldupy
Ma absolutną rację.
na ogol wystarcza w ciemno zakupic rozmiar W30 ale czasami nie daje rady wcisnac sie w nogawki. moze tutaj jest taki sam problem i jej figura wymaga nieco innego kroju? w koncu aktywnosc fizyczna nie oznacza ze kazdy bedzie miec dokladnie taka sama figurę. ktos moze byc szczuplejszy, ktos bardziej umiesniony
Komentarz usunięty przez autora
Każde spodnie inny rozmiar, rodzaj ten sam. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)