Wpis z mikrobloga

Jak wyglada polski youtube ? Odpowiedz jest jasna s---------a zagranicznych pomyslow wymieszana z polskim gownem :) tak najlatwiej to wszystko opisac :) zadnych tworczosci kreatywnosci nic tylko najlatwiej zerznac pomysl i zbierac hajs z donejtow XD
#polskiyoutube
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaczuPikczu: c--j go wie, albo kiedys wchodzę na live do Da Mian mega rano było i 30 oglądających i pytam sie czemu nie czyta czatu a on wkoncu przeczytał i "bo w dupie mam czat skupiam sie na grze" i c--j xD j----i idioci...
  • Odpowiedz
@Veloce A donejty chętnie czyta pewnie :) bo to kasa kazdemu na hajsie zalezy i zrobia wszystko zeby sie tylko wybic ale znalezienie dobrego kontentu graniczy z cudem bo internet szybko rozprawi sie z taka osoba
  • Odpowiedz
@Visavis doslownie nie bierz tego do siebie dymy dymami :) chodzi mi o ogol calego youtuba to co magical robi spoko niech robi ale wiekszosc to s---------a bo taka prawda nic nowego nie wymysleli to tak jak np 5 sposobow na ich pomysly pochodza z instructables albo the q i wiele innych podobnych stron taki mi przyklad przyszedl do glowy
  • Odpowiedz