Aktywne Wpisy

annlupin +36
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

źródło: comment_M2wtfrgwtDMvXZj1bLiwixul5ZkFD6kD.jpg
Pobierzźródło: comment_e3wFo8Mn3NU4UWKmHT8DKzGxZiOGs5rL.jpg
Pobierzźródło: comment_gp2G2NU6Zr9AXnby6eXo6ynm6wtqAmy8.jpg
Pobierz@JakisTakiNick:
Bo było bardzo dosadnie pokazane jak się o nich dowiaduje biorąc w nich pasywny udział? Dosłownie stojąc obok bohaterów w przeszłości? xD
- wypaczenie społeczne i emocjonalne Brana w miarę stawania się p------ą sroką, na które to wypaczenie na pewno miały też wpływ lata (?) spędzone wyłącznie w towarzystwie jednej dziewczyny, paczki drzewoludów i Hodora. Dodajmy do tego wiek Brana, kiedy (podobnie jak Aria) jego życie społeczne ma kluczowy wpływ na rozwój osobowości. Dwa plus dwa, mamy wynik
@Flypho: Kurde, krótką pamięć mam xD
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Komentarz usunięty przez moderatora