Wpis z mikrobloga

Słuchajcie, ostatnio mój znajomy mi opowiadał, że jego bratowa natrafiła na jakieś dzieło Testovirona przez FB i po obejrzeniu jednego z filmów dostała takiego ogromnego bólu d--y, że aż musiał jej wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi.

Takie pojedyncze sytuacje pokazują tylko jak bardzo Testoviron był dobry w tym, co robił.
#testoviron #polak #narodowcy #heheszki
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zarax: nie oceniam testo zbyt dobrze, po prostu akcja ukierunkowana na ilość a nie na jakość. Taki trochę Lech Wałęsa trollingu.
  • Odpowiedz
dostała takiego ogromnego bólu d--y, że aż musiał jej wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi.

Widziałem filmiki z Testovironem i dalej nie mam pojęcia jaki miał być ich cel. O co więc chodzi? Kto jest docelowym odbiorcą i co autor chciał osiągnąć?
  • Odpowiedz
@kult_cwaniaka: @eshape55: Testoviron swoimi "satyrami" w postaci filmów przypisuje Polakom miano najgorszych, w filmach opisuje ich wady, to jacy są prymitywni itd. Sam Testoviron dobrze się przy tym bawi, a nawet trolluje, co jeszcze potęguję ból d--y pseudopatriotów i narodowców. Zresztą mógłbym tutaj napisać całą ścianę tekstu, ale dopiero wstałem i mi się zwyczajnie nie chcę XD

Polecam obejrzeć poniższy materiał 7 godzinny, chociaż fragmenty, a zrozumiesz kim
Zarax - @kult_cwaniaka: @eshape55: Testoviron swoimi "satyrami" w postaci filmów przy...
  • Odpowiedz
@Zarax obejrzałem przed chwilą tego testovirona pierwszy raz. Bólu d--y brak. Wyszło to z biedy, zarobiło jakieś pieniądze i ośmiesza się w każdym filmie. Mnie ta konwencja nie bawi ale budzi zażenowanie.
  • Odpowiedz