@appylan @1984 wymęczyło mnie to strasznie, mnóstwo bezużytecznych z punktu widzenia fabuły wtretow budujących świat przedstawiony. Ja wiem, że to dukajowe mocno, ale tutaj przesadzil IMO nawet jak na niego
@Krever ech, gdyby tylko mi się fabuła nie zlewała w jakąś papkę niepowiazany h ze sobą zdarzeń... ogółem chyba się pogubiłem, wydaje mi się, że czarny zaibfekował Hunta na początku, stad u niego ta nagła empatia do vassone. Na końcu mamy jakąś niejasna sytuacje z ojcem (Hunta? Czarnego?) W szpitalu. Czy Hunt i czarny to ta sama osoba? Dochodzi jeszcze wątek necropolis i wszczepienia, pytanie czy cała historia nie rozegrała się
@euromenda: Teraz sobie Perfekcyjną postanowiłem przypomnieć. Dawno ją czytałem i sporo wyleciało mi z głowy. Potem może sobie przeczytam Czarne oceany.
#dukaj #ksiazki #literatura #sf #cyberpunk
@1984 wymęczyło mnie to strasznie, mnóstwo bezużytecznych z punktu widzenia fabuły wtretow budujących świat przedstawiony. Ja wiem, że to dukajowe mocno, ale tutaj przesadzil IMO nawet jak na niego
@euromenda: dwa razy to przeczytałem, ale o tym nie pomyślałem. Za trzecim będę musiał zwrócić uwagę na tą tezę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)