Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
Gdzie expic od 10 do 25
Sorc biedak
Żeby w miarę hajs i exp bez botow
Na faccu no i propozycje na paccu też
Dawno nie grałem
Cyclopolis z stealth ringiem, tomby na ank (larvy), rotwormy edron, swamp trole port hope
@LencoleK
Wiecie jak to Jest z tymi botami? Sa dalej?
Na światach z battleye nie ma, na zwykłych światach jeszcze są ale coraz mniej.
Zapraszam swoją drogą na secure, mamy tam gildie dla Mirków i Mirabelek
Jeszcze nie, ale to kwestia czasu
Jeśli założysz nowe konto (lub nigdy na starym nie miałeś pacca) to za około 10zł można kupić próbnego pacca na 10dni, żeby sprawdzić czy nie masz lagów itp.
"You are Lekarz specjalista of the Oddzial Onkologii, which has 94 members, 14 of them online."
Do tego zawsze ktoś pomoże jak będziesz czegoś potrzebował :)
Nie można go ciągle kupować?
Tylko raz na próbę, nawet teraz jak pacca dokupuje to takiej opcji nie widzę
Można go kupic tylko na konto które nigdy nie miało pacca
@LencoleK: Tylko niech uważa na dwarf guardy bo na 24 rp sie naciąłem ostatnio i na 30 hp ledwo wcisnąłem F1 :D