Aktywne Wpisy

wieszjo +353
10 PLUSÓW POD TYM WPISEM = 1 KOD PPV DLA WYKOPKÓW ( ͡° ͜ʖ ͡°) np 100 plusów = 10 kodów ppv
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile
@Bezi77 podtrzymujesz tradycje i wchodzisz w to? Na ostatniej gali akcja odbiła się szerokim echem i bardzo dużo plusów było, akcja by trwała do momentu aż @Bezi77 by nie powiedział stop :)
-
Co jakiś czas będę przeliczać plusy na ppv i wołać @Bezi77 o ile

NiebieskiGroszek +166

#perfumy i może #modameska
@LeopoldStuff: perfumy - tak, perfuma - nie
A co do Twojego pytania - lekkie, przyjemne i trwałe to np. Dolce & Gabbana Light Blue - fajne na lato. Jeśli chcesz zostać przy Armanim, to może Acqua di Gio.
@errabunda testowałem light blue - na mnie parametry bardzo słabe, zapach nie jest odkrywczy, zwykły świeżak
@Bramborr miałem na sobie w zeszły weekend. O ile rzeczywiście można pochwalić kompozycję, chociaż przejawia syntetyczność w sobie, to parametry masakrycznie słabe na mnie i na kumplu.
@Bramborr właśnie z tym gucci jest tak, że albo siedzi masakrycznie słabo, albo zadowalająco. Bardzo rzadkie przypadki, gdy na kimś super sie trzyma, ale jako wam zapach jest na prawdę fajny :)
Komentarz usunięty przez autora