Aktywne Wpisy

mogadishu +3
Facet ponad pół roku o mnie zabiegał, ale ja wtedy byłam w związku. Od miesiąca jesteśmy blisko, z mojej strony zaczęły rozwijać się uczucia, a on z dnia na dzień mówi mi, że jego uczucia do mnie wygasły. O co tu chodzi? Nie potrafię się pozbierać, ciągle płaczę i nie umiem zrozumieć co się o------o #depresja #zwiazki

michal-buszownik +90
Co roku ten krindż z prezentami, nie tylko na święta, ale też na wykopie. To jest jakas abstrakcja i totalnie sztucznie wykreowana relacja na zasadzie zaspokojenia swoistych potrzeb grupy dwojga fetyszystów: dawcòw-odbiorców, której nie potrafię zrozumieć.
Wszystko to pod patronatem rozbuchanego konsumpcjonizmu, aby swoiste NPC mogły napisać pod #pokapaka:
-dzieki, trafiłeś w gust,
-super wykopaka,
-jej
Wszystko to pod patronatem rozbuchanego konsumpcjonizmu, aby swoiste NPC mogły napisać pod #pokapaka:
-dzieki, trafiłeś w gust,
-super wykopaka,
-jej
źródło: 1000006622
Pobierz

Trochę mnie to wkurza, że wszyscy w tym serialu się zmieniają pod wpływem swoich doświadczeń, a on dalej jakiś taki ciapowaty. A przecież typek biografię ma ciekawą. Jest dowodem na to, że "odważnym szczęście sprzyja". Nigdy nie spękał, niezależnie od tego jak c-----a była sytuacja:
- stanął do walki ze sławnym zabijaką-nożownikiem, który był zdecydowanym faworytem pojedynku,
- podjął się misji zabicia szefa dzikusów, przy okazji rozkochując w sobie ich ognistowłosą piękność,
- znowu poszedł zabić szefa dzikusów, wiedząc, że już nie wróci,
- zabił nieumarłego,
- umarł za swoje idee,
- wziął i zmartwychwstał,
- rzucił się sam na całą armię w bitwie bękartów,
- i wiele innych.
A tu jakaś rozkapryszona cizia, która nawet sama swojego nazwiska nie pamięta, mówi mu, że ona to miała źle, bo ją ruchali. Ale o tym, że jej się podobało, to już nie wspomniała. Szczyci się kogo to nie podbiła, kim to nie włada. Kiedy ta s--s-turystka miała obóz jeździecki w ciepłych krajach, a smoki i inni o----------i za nią całą robotę, Jon Snow ciężko pracował na miano najodważniejszego żyjącego s-------a w Westeros. Prawda jest taka, że gdyby nie smoki, to p------------y z chomątem na szyi od rana co wieczora, by po powrocie do lepianki brać się za cerowanie gaci męża. Wielka królowa z wielką armią, ledwo przypłynęła do Westeros, a już ją wyjaśnili, pozbawiając floty i odcinając daleko od domu, bez zapasów niezwyciężoną armię kastratów. Wyczyn na miarę e-----------u legii. Czyniąc długą historię krótką, jest dla mnie nieporozumieniem, że taki badass o stalowych jajach jak Jon Snow, obrażany przez karynę, która wyżej sra niż dupę ma, coś tam tylko mruknął, coś tam tupnął i w sumie to niewiele powiedział, zamiast kazać jej s--------ć i powiedzieć, że za taką obrazę, to w ramach przeprosin miecz ma być ładnie wypolerowany, inaczej nici z jakiejkolwiek formy współpracy. Ale Jon wolał pójść pozwiedzać wyspę. Trochę więcej pewności siebie, szczególnie jeśli ma się takie dokonania w CV. Trzeba znać swoją wartość, jak to mawia Pan Hajto. Postaw się, ponegocjuj trochę, więcej charakteru, chłopie.
źródło: comment_PBd1plVCLxtQ9Ha2qaBghXN4T2wT9YVG.jpg
PobierzChwila... Jon Snow, Król Północy, Bękartobójca, Wskrzeszony był Dowóca Nocnej Straży, zabójca White Walkera, pasterz Dzikich i szabla Północy... Ale i tak mu brakuje do Danki XD
Komentarz usunięty przez autora