@Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT: mam prawo jazdy kat A i B od 2006 roku i może wielu km rocznie nie robię, ale na 3 auta i kiedyś motocykl, średnia roczna będzie ponad 10kkm.
@Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT: 5 tys km miesięcznie i często ściszam jak szukam miejsca parkingowego lub parkuje ( ͡°͜ʖ͡°) Edit: chyba ze Ci chodzi o to ze kierowca ścisza lewą ręka... (✌゚∀゚)☞
@Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT ja mam prawko parę lat i u mnie to prawda xd nawet jak chodzę po ulicy ze sluchawkami na uszach to czuję się jakbym miał jakieś zwolnione reakcje
@piotreek88: Były badania i to poprawia percepcje ziomyki xD sam tak robię. Szukanie miejsca parkingowego czy też samo parkowanie w ciasnym, zatłoczonym mieście czy parkingu wymaga dużo koncentracji i uwagi. Przy sciszonej muzyce mniej zasobów zużywany w skrócie. Poza tym lepiej słychać samochód czy też rozjeżdzane dziecko xDDD
@piotreek88 @VanDahl @Gremo No dobra mriki, a ja znam podobny przypadek. W czasie wieczornego oglądania telewizji, w momencie gdy gasi się światło również trzeba przyciszyc TV bo gra za głośno nagle. Od dawna widzę to po znajomych, rodzinie.
Dam ciszej, będę lepiej widział przy wjeździe do garażu
Edit: chyba ze Ci chodzi o to ze kierowca ścisza lewą ręka... (✌ ゚ ∀ ゚)☞
No dobra mriki, a ja znam podobny przypadek. W czasie wieczornego oglądania telewizji, w momencie gdy gasi się światło również trzeba przyciszyc TV bo gra za głośno nagle. Od dawna widzę to po znajomych, rodzinie.
@Ap2OAxExHamg8qlzUgsfcReovkvSdSvnTMT: tak, zanim zdałem na prawko też się z tego śmiałem.
Ps. po #!$%@? ci portfel bitcoina w nicku? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@CienkaPlamaNaAsfalcie00 tak