Wpis z mikrobloga

Śmieszna sprawa - tak gorąco w polityce nie było dawno, a ja nie pamiętam, kiedy ostatni słyszałem nazwisko Szydło. W ciągu ostatnich dni nazwiska Kaczyński, Duda, Ziobro były odmieniane przez wszystkie przypadki, a ja sobie nie przypominam, żeby ktokolwiek, przy okazji protestów obywatelskich i projektów kluczowych dla funkcjonowania państwa ustaw, wspomniał o premierze RP xDD

Jak ktoś obraża czy się #!$%@? na PAD, to jednak mimowolnie uznaje, że ma względem niego jakieś oczekiwania i jednak coś tam on może. A tutaj PREMIERA RP wszyscy mają w dupie, jednakowo po obu stronach. Mogłaby sobie pojechać na Malediwy w apogeum protestów i nikt by nie zauważył xD
#neuropa #polityka
  • 31
@budep: @kult_cwaniaka: przecież tusk był gorszym premierem. Cały czas jakieś pierdoły gadał i jeszcze uchodźców chciał, a wystąpienia Szydło chwalą nawet młodzi ludzie w internetach z wielu państw i nie tylko na tematy uchodźców, ale także w PE gdy PIS robiło zamach na demokracje.
@lkg1:
Śmieszny facecik to tekst prawdziwego inteligenta zaiste.Masz rację z lumpenproletariatem się nie zadajesz tylko nie obrażaj kogoś komu do pięt nie dorosłeś chłopcze ze zrytym beretem. Cytat "2017 rok a 38mln krajem rządzi jakiś śmieszny facecik z tylnego fotela. Oni się wszyscy nadają do #!$%@? na śmietnik historii, łącznie z Dudą." Zrób doktorat prawa albo bądź jak rudy i zrób coś poza postami świadczącymi o twojej niebywałej wielkości .Następny pseudointeligent z iloczynem