Aktywne Wpisy
lapko +412
Pracuję właśnie nad serią 50 polskich Pokemonów.
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
Zostało mi jeszcze jakieś 20 do narysowania (ciągle potrzebuję pomysłów!), ale już zaczynam publikację.
Dzisiaj pierwszy starter i jego ewolucje.
#pokemon #rysunek #tworczoscwlasna #chwalesie
#lapkobrazy
Obserwujcie - #polskiepokemony
somskia +171
Ufff, dobrze ze ta laska była sama w tej fotobudce i sobie sama te pale obrobiła. Ta afera, to kolejny przykald wykopowych podwójnych standardów, gdzie tylko kobieta jest jechała za to, ze będąc dorosła uprawiała seks. To, ze był tam również facet, który tez świadomie się na to zgodził jest ładnie pomijane XD. Jedyne z czym się zgodzę, to ze fujka, ze w fotobudce. #afera #opener #fotobudka
Po prostu bądzcie rozważne w takich kwestiach i nie ufajcie leniom. ;-)
#pdk #rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
@silverm: ja jedną. Dostała od brata, po tym jak przez 20 lat rozje... wydawała całą kasę na lewo i prawo.
Nie, uznanie takich bredni za fakt.
Nic, bo to tylko moje środowiska, a nie znam wszystkich ludzi w Polsce!
Komentarz usunięty przez autora
@aldrig: Rodzice mojego różowego by go powiesili chyba na suchej gałęzi za zrobienie kogokolwiek współwłaścicielem jej mieszkania (też
@01ab: ja też napisałem o moim środowisku, znajomych, rodzinie i zapytałem o doświadczenia innych osób. Ale Zgagulcowi najpierw musisz przeprowadzić badanie z podwójną ślepą próbą żeby móc się wypowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)