Wpis z mikrobloga

Ufff, dobrze ze ta laska była sama w tej fotobudce i sobie sama te pale obrobiła. Ta afera, to kolejny przykald wykopowych podwójnych standardów, gdzie tylko kobieta jest jechała za to, ze będąc dorosła uprawiała s--s. To, ze był tam również facet, który tez świadomie się na to zgodził jest ładnie pomijane XD. Jedyne z czym się zgodzę, to ze fujka, ze w fotobudce. #afera #opener #fotobudka
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Antarktis: @yupitr jakaś p0lka na Openerze wzięła do buzi penesa w fotobudce i zrobiła sobie z tego foty, które potem zostały wyświetlone na dużym ekranie przez tysiącami imprezowiczów (zdjęcia były wyświetlane losowo)
  • Odpowiedz
@GrandeConnection8884: trochę instant karma ale liczyłem na coś ciekawszego na miarę afery z discmanem a tymczasem wykopki się spuszczają, bo odkryli, że to co widzą na filmach na pomarańczowej platformie ludzie robią też irl
  • Odpowiedz
@somskia: A pomyślałaś że wszyscy mówią o niej z tego powodu że jest na zdjęciach jej twarz? facet jest totalnie anonimowy, no chyba że rozpoznajesz jego prącie i możesz nam coś wiecej o nim powiedzieć
  • Odpowiedz
wobec mężczyzn i kobiet, zarówno w strefie matrymonialnej, jak i społecznej, stawiane są inne wymagania. Szok, niedowierzanie, ile Ty masz lat? 12?

@PochlaniaczChleba: To mógl byc jej partner, czy wówczas wymaga sie od niej wstrzemięźliwości?

Przeci.... A zresztą, szkoda mojego czasu. Nie odpisuj...
  • Odpowiedz
@somskia: człowieku a czarno oczekujesz? Przecież większość tutaj to pewnie gimbusy którym s----a oczy zalewa. Tak przeżywają te zdjęcia bo to ich jednyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)kontakt z seksem.
  • Odpowiedz
był tam również facet, który tez świadomie się na to zgodził

@somskia: 1. Nie można zidentyfikować faceta.
2. Skąd wiesz, że świadomie się zgodził? Może go urobiła pigułka gwałtu? Mężczyzny nie można zgwałcić?
  • Odpowiedz
  • 7
@somskia ja nawet nie rozumie tej afery, młodzi się bawią straszne rzeczy. Trochę przypał że to na telebimie było ale tak w sumie fajna sprawa, gość pewnie zadowolony był xd
  • Odpowiedz