Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dlaczego faceci muszą być tacy agresywni, bez emocji, empatii i człowieczeństwa? Zero ludzkich odruchów, tylko maszyny, którym nadrzędnym celem jest zarabiać hajs, bo nie liczy się dla nich być, tylko mieć, i to nie dla siebie, ale by pokazać się innym, że jest lepszy. Pieprzony wyścig szczurów. Na co to komu? Rywalizacja w imię czego? Tylko coraz lepszy telewizor, samochód, zamiast skupić się na budowaniu szczęścia na rzeczach niematerialnych.
Trudno dziś przez
Trudno dziś przez
Chleb 100% żytni metodą detmoldzką.
Góra ciemna i tak ma być, dół spalił się trochę za bardzo. Niezbyt urus, bardziej wszerz niż wzwyż.
#gotujzwykopem #pieczzwykopem #bojowkapiekarska #chleb
@kalabanga: @tptak: A ja zastanawiałem się co to drzewo ma takie dziwne słoje i jakim cudem taka struktura w środku. Potem pomyślałem, że to jakiś twór z czasów antycznych...
A to tylko chleb... ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@cofko: jeszcze nie. Jest długa, wąska i gęsta. Po odkrojeniu spodu ambrozja. Mogę zrobić wieczorem jeśli chcesz.
@FotDK: motyla noga! Zostałem zdemaskowany! W Detmoldzie w Niemczech opracowano trójfazową metodę robienia zaczynu na chleb głównie żytni. Zaczyn robi się dwie doby, potem chleb dwie i pół godziny dzięki temu.
@monde: dzięki. Zobacz sobie https://breadcentric.com/i-want-to-start-chce-zaczac/ i jak coś to pytaj w #
@tptak: ( ͡° ͜ʖ ͡°)