Wpis z mikrobloga

#depresja #tfwnobf Przynajmniej taka brzydka s---------a jak ja nie może sie rozmnażać. Jakiś czas temu lekarze uszkodzili mnie podczas zabiegu. Tak zostałam niepełnowartościową kobietą ()
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakiś czas temu lekarze uszkodzili mnie podczas zabiegu.

@vshila: Polscy lekarze to zwierzęta. It is known. Może jakiś pozew albo coś? I btw wielu mężczyzn wcale nie chce mieć dzieci, np ja i inni mirkowie. Rozmnażanie nie jest sensem życia, dla człowieka rozumnego.
  • Odpowiedz
@vshila: Znam pewną parę, która nie może mieć dzieci. Adoptowali chłopca i dziewczynkę i są bardzo szczęśliwą rodziną. Do tego jeszcze wychowują dzieciaki jednocześnie rozwijając ich talenty. Dziewczynka gra na skrzypcach, chłopak śpiewa, gra na gitarze i odnosi jakieś tam sukcesy w konkursach matematycznych. Więc na prawdę się nie martw, można znaleźć w życiu szczęście nawet będąc bezpłodną.

A co do tego, że uważasz, że jesteś brzydka to nie porównuj
  • Odpowiedz
@Zjem_Ci_nos: Nie załamuję się, jestem realistką. Po prostu nie zasłużyłam na nikogo, zaczynając od parszywego charakteru, wad, przechodząc przez wygląd aż po mój bagaż zyciowy. Się nie nadaję, już to usłyszałam wielokrotnie.
  • Odpowiedz
@vshila mogę Ci udowodnić, że miałem c-------e życie od Ciebie.
Poza tym nie patrz na siebie tylko pod kątem wad, znajdź jakieś zalety, jeśli nie masz ich to się zmień, charakter można wypracować. Jak to głosi pewien cytat "nie ma k---a że się nie da".
W tym momencie może się i nie nadajesz ale pomyśl, co możesz zrobić by zmienić ten stan rzeczy.

• Odpowiedz