Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Normalnie jakbym po pysku dostał.
Jeśli tak, to kryteria punktowe są tak d------e, żeby przyjąć garstkę
xDDDDDD
merytoryczna i rzeczowa
nie dostało się bo nie, bo jest 100x za mało punktowane
nie jest niepełnosprawne, czarne albo zielone, i na dodatek jesteś pewnie białym szowinistycznym samcem hetero
no kto by przyjął dziecko takiego zboka
Ale wyż też robi swoje, apropo ilości miejsc. Ja kształciłem się w wyżu i moje dziecko będzie miało podobnie. Fala idzie i iść będzie.
Amerykański system zapisywania dziecka do żłobka w wieku prenatalnym zawsze mnie bawi, ale nie wiedziałem, że Polska już taka zachodnia xD
@pawel_je: @diterr: no staaary, chociaż streama o Tibii zacznij robić na YT!
@diterr:
@Kismeth: moim zdaniem (już pisałem wcześniej) chodzi o 18 punktów.
Dla przykładu w Krakowie jest teraz max 21 punktów dla dzieci z "normalnych" rodzin a każda "anomalia" to jednorazowe 22 punkty (gwarancja pierwszeństwa przed tymi z maksem w standardzie)
@diterr:
@Kismeth: moim zdaniem (już pisałem wcześniej) chodzi o 18 punktów.
Dla przykładu w Krakowie jest teraz max 21 punktów dla dzieci z "normalnych" rodzin a każda "anomalia" to jednorazowe 22 punkty (gwarancja pierwszeństwa przed tymi z maksem w standardzie)
@yourij rozmawiałem z żoną, moja punktacja to punktacja, która była przy DRUGIM naborze do przedszkoli (dla tych co nie dostali się za pierwszym razem). I
@Daleki_Jones: pewnie dlatego, że punkty są wyliczane wg wysokości zarobków rodziców i pierwszeństwo mają najbiedniejsze rodziny, to samo jest w żłobkach publicznych.
@Siman: