Wpis z mikrobloga

Hej mirki mam do was sprawę. Na środku mojego telefonu (Xiaomi Mi5 kupiony w Polsce) pojawiła się jasno świecąca mała kropka, więc chciałem iść z tym na gwarancję ale wczoraj biegłem z telefonem w ręku i konkretnie się w-------m. Teraz jest całkiem rozwalony i popękany. Nie wiem jak to działa z gwarancją, ale jak mam spróbować wytłumaczyć w sklepie, że tamto prześwietlenie powstało wcześniej? Macie może jakieś porady co powinienem powiedzieć, a czego nie? To nie tak że jestem zajebistym optymistą, bo czuję że sprawa jest przegrana, ale chcę chociaż spróbować. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gwarancja #xiaomi
kisekchytrusek - Hej mirki mam do was sprawę. Na środku mojego telefonu (Xiaomi Mi5 k...

źródło: comment_Nwmwk5q1C5guHffQYiiG2uuuAEnqi4su.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kreation: Biegłem za szybko no i wyciągnąłem się na chodniku jak długi. Nie mam pojęcia jak to zrobiłem bo to wygląda jakbym jeździł nim po betonie z każdej strony. Spodnie mam teraz też na modno zrobione z dziurami
  • Odpowiedz
beka z ziomków co kupują fony za 1.5k z chin jeszcze parę stow to pies ganial. Ale za taki hajs byś mail normalny tel z gwar w Polsce. Galaxy s6 i inne.

@pc386toHD: a potem w serwisie dowiadujesz sie ze telefon zalany XD
  • Odpowiedz
  • 1
@kisekchytrusek kupiłem redmi note 3 pro prime z Chin za 750zl i działa jak złoto za 1300zl to miałbym prawie na 2 takie telefony nie mówiąc już że jest dla mnie abstrakcja w------e się z telefonem i potluczenie go, nigdy w życiu nie uszkodziłem żadnego telefonu a co do sprawy to p--------e już raczej możesz zacząć szukać nowego telefonu
  • Odpowiedz
@Wextor: Miałem wcześniej Redmi 2 ale byłem strasznie niezadowolony z niego. Kolega mi doradził żebym kupił wersje flagową to będzie dłużej wspierana i ogólnie dużo lepsza, no i przez jakiś czas była...
  • Odpowiedz