Aktywne Wpisy
thorgoth +166
LuckiesFlow +123
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
A i mogę ktoś wie gdzie dostanę takie okulary z drewnianymi oprawami?
#modameska #okularyboners #okulary
@donbrovsky: Jeśli ktoś lepiej wygląda w okularach oraz przywiązuje tak dużą wagę do swojego wyglądu żeby do tego stopnia zawracać sobie dupę, to czemu nie? Jego sprawa.
Sądzę że ludzie nie wiedzą jak to jest być okularnikiem. Miałem kilku kolegów amatorów którym znudziły się oprawki po paru miesiącach (a wydali koło 1k). Znajomi lubiący spodnie z krokiem w kolanach, przykrótkie skarpety i buty jak ortopedyczne, styl znany dla mnie jako pedalski. W brylach wcale nie wyglądasz lepiej (chyba żeś M--f/korpobitch 35+ i ładnie zapozujesz). Może dodają trochę powagi, tak jest np. w moim wypadku gdyż mam
@kochamcieKK2: dobrze, ze mi nikt tego wczesniej nie powiedział, całe życie w brylach na rowerze jezdze :D
xD Można też uprawiać sport, aż do pierwszego kosztownego incydentu, byłem świadkiem podobnej sytuacji. Dzisiaj miałem robić 100 km na rowerze, oczywiście bez okularów (pogoda przeszkodziła)
Edit: Jazda po mieście na rowerze OK, jazda po dziurach, lesie, dłuższa trasa = raczej bez
Ja noszę od czasu jak brali nas na służbę wojskową, a wciąż nienawidzę okularów, lata mogłem "normalnie" bez nich funkcjonować (auto, rower, hala z kolegami), mimo diagnozy że muszę ich używać od dzieciaka (wada wrodzona). Zawsze jak spotykam różowe, to się zastanawiam czy gadka że lepiej w nich wyglądam, to tylko przyjacielski komplement (one same w szkłach)
@donbrovsky: Nic. Tzn. chcesz nosić to noś, nie chcesz to nie noś :D