Wpis z mikrobloga

Pytanie do weteranów tindera: zainstalowałem aplikacje, dałem 50 lajków bez zbędnych analiz i po godzinie czasu nie mam żadnej pary. Czy oznacza to, że coś się zacięło czy mam po prostu szpetny ryj ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RVRE_PEPE: Liczy się aranż ;) Ja mam ten plus że forma całkiem dobrze siedzi bo od 18 roku wieczny trening. Ale jak masz fotkę w dobrym merolu czy bmw ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Delo: ja używałem tindera jakoś od stycznia do marca, wpadło 8 par z czego z jedną się spotykałem trochę ale nic z tego nie wyszło, a z drugą jedynie pisałem przez parę miesięcy.
  • Odpowiedz
@Delo: No nie wierze. Nie jestem 7, a moze 5, czy 4, ale mialem tyle par, ze po 2 dniach przestalem dawac lajki bo nie bylbym w stanie sie kontaktowac z wszystkimi. Ile masz lat?
Jak naście to nie ma, co sie dziwić. Odpisuje co 3. Teraz moge powiedziec, Tinder > Badoo.
  • Odpowiedz
@repro5: 28 lat i wydawało mi się, że jestem taką "siódemką", no ale może faktycznie algorytm wyłapał mnie jako bota haha XD
  • Odpowiedz
@repro5: Jest jakaś różnica, czy loguje się przez FB czy może numer telefonu? Zalogowałem się przez FB i nie miałem ani fotek, ani opisu, za to jakieś dodatkowe opcje.
  • Odpowiedz