@2096: właśnie to mnie dziwi że rzadko kiedy ludzie podpalają stogi, nawet idioci tego nie robią - czyżby tak wielka świadomość społeczna? Boję się jednak że uchodźcy zaczną masowo to robić mówią "i co mi zrobicie?!" ( ͡°ʖ̯͡°)
@Biszkopcik: No to widocznie nie byli stereotypowymi zachlanymi mordami, tylko ludźmi z rozumem. Ten mem nie wyśmiewa OSP, tylko kretynów-Januszy w OSP
@ThePawel: 20zł za godzinę na akcji średnio płacą przeważnie dla strażaków OSP, ale to zależy, od gminy, od samych strażaków, wiele jednostek się zrzeka tej wypłaty, odkładają kasę i kupują potem sprzęt.
@2096 u mnie dyche dostaja. A uwierz, ze kazdy ma robote konkretna, a ratuja ludzi hobbystycznie w wolnym czasie. Takie rzeczy sie zdarzaja i to nawet w "cebulandii".
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
#polak
źródło: comment_bbnoYlHBxA1gOayLtrOKgVsK51FtucLR.jpg
Pobierz@ssailorr: jeszcze trochę ale powoli przestaję wierzyć w islamską Polskę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to pewnie nie polacy
http://www.expressilustrowany.pl/artykul/1071420,strazak-ochotnik-sam-wzniecal-ogien-i-gasil-pozary-tak-zarabial-na-zycie,id,t.html