Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
K---a, ile ja życia przez to g---o straciłem. Zaczynałem jakoś w 2003 roku, jak jeszcze polskiego nie było i żadnych opcji Pay 2 Win. Wygrywali najlepsi. Oszuści byli banowani. Później długa przerwa na studia. Jakieś tam powroty w zimie, bo bezsenność, ale nigdy nie zrobiłem gravitonów. Chyba półtora roku temu w zimie z nudów założyłem konto na angielskim universum i w sumie doszedłem do top 30. 11 slotów, gravitony, wszędzie księżyce. To zaatakowałem jakieś p--------e multikonto dziecka z Turcji z top 10 z dwoma lub trzema kontami, które oczywiście kupowało antymaterię, żeby być w tym top 10, to postanowił mi wyczyścić obronę. Na kilku koloniach mu się udało, na matce nie, bo tam od c---a obrony (pierwszy raz postanowiłem zacząć od turtlingu i kopania, bo parametry Uni temu sprzyjały). W-------m się, usunąłem wszystkie kolonie, pozakładałem nowe obok graczy z sojuszu (nr 1, 17 zawodników), który opuściłem. Swoją drogą zajebiści ludzie z zajebistym poczuciem humoru i dystansem do siebie samych, czegoś takiego nigdy wcześniej nie spotkałem. Ostatnio jednemu z tych tureckich dzieci wyczyściłem obronę i zezłomowałem jakieś tam cywilne stateczki. Podobnie temu top 8, skasowanie obrony, sfarmienie. V mode. Dziś go sfarmiłem. Z jakiegoś kolejnego multikonta wysłał mi recyklera na 1 dzień lotu, żebym nie mógł wbić na niebiesko, czyli szykował się do skasowania mi obrony z głównej planety (rakietami, których potrzebowałby od c---a, ale mamusia płaci, to go stać na kupowanie surowców i detroidów, żebym nie nadążył z budowaniem antybalistycznych (nanity na 6 lvlu). Pomyślałem, żeby usunąć planety, ustawić konto do skasowania. Ale w sumie szkoda mi tego konta. Zezłomowałem całą obronę i wpakowałem wszystko w stocznię. Ale 2 dni 19 godzin przy tych nanitach na 6. C--j, odświeżanie zakładki jak zwykle ustawione i niech się dzieje co chce. Jak mi to zezłomuje, to trudno, niech się dziecko cieszy, a ja więcej nie będę tracił czasu na to g---o, jakim stała się ta gra.
Skumajcie, że w to grają nawet dorośli z nadmiarem kasy i czasu, jakieś totalne przegrywy i nie wiem ile goście z top 5 musieli wpakować w tę grę kasy, żeby mieć 33 M punktów, gdy osoba z 99 miejsca ma 5 M.
J----e g---o. Niestety "uzależniające". Najlepiej po prostu więcej nie zaczynać, mając na uwadze takich ludzi bez rozumu i godności człowieka, którzy płacą, żeby wygrać. Jaka to, k---a, satysfakcja?
Na tego cwela wyskrobałem do game operatora, że ma multikonta, to oczywiście nic mu nie zrobią, bo on płaci za grę, więc ich utrzymuje.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@szpila68i: dzieciaki, chcąc być od razu top 1 lub w top 10, nakupiły antymaterii. Nigdy nie ma wyrównanych szans. To po pierwszym dniu widać kto nakupił anty i lata za kasę.
Jedyna gra ogame w sieci z aktywnością i bez pay2win oraz bez udziwnień. Niebawem startuje nowe uni 26.08, więcej jest we wpisie wyżej pod tagiem #ogame