Aktywne Wpisy

Domelus +103
damian336 +78
Jestem nad morzem i przed chwilą rozmawiałem sobie z typem z jednej ze smażalni ryb. Swoją drogą mojej ulubionej, uważam, że akurat robią tam super żarcie. Typ mówi, że tak słabego sezonu nie pamięta. Faktycznie rozglądam się na lewo prawo ludzi jak na lekarstwo, ale na plaży bydełka, aż czarno. Mówiąc w skrócie ludzie są ale nie jedzą w restauracjach. I powiem wam jak ja to widzę ze swojej perspektywy, dlaczego tak

#sylwkesiepyta #turystka
Komentarz usunięty przez autora
Pełno patologii, stale w---------e wszystkich "szczekaczki" największych klubów, policja pojawiająca się rzadziej niż złoty szkielaton, syf, bród, intelektualne ubóstwo. No i do tego pieprzone "ślonzoki", z którymi nie dogadasz się nawet znając polski, angielski i niemiecki.
Komentarz usunięty przez autora
Kazimierz Dolny nad Wisłą,
pot pod pachami się struży,
Cyganki w spiekocie kisną,
nie chce się
@BaKuMMz: No chyba nie. W Bukowinie Tatrzańskiej nie zaczyna się żaden tatrzański szlak turystyczny, a w Zakopanym zaczyna się ich przynajmniej kilka.
@JestemZSosnowca: akurat najwiecej wiesz, jak najdalej na wakacje do Będzina jeździcie xD
@nowoprzybyly: jak to jest miasto turystyczne, to ja jestem hanys
@mikulbm: w sumie jest ładny, poza rynkiem, gdzie drogo, nie dobre żarcie, j----e cygaństwo i żydostwo