Wpis z mikrobloga

Oddawanie hołdu Kubicy za to, że podjął rehabilitację i chce wrócić do tego co robi mnie irytuje. Gdybyście mieli wypadek to, czy nie chcielibyście odzyskać sprawność? Wrócić do pracy z której trzepał kokosy o których marzy przeciętny Kowalski? Nie róbcie z kogoś nie wiadomo kogo, proszę Was...

#kubica #f1 #sport
  • 14
@Trader888: Jak ktoś oddaje wielki hołd to może przesadza, ale ogólnie doceniać warto. Bo mając natrzepane tych kokosów, wcale nie musi się już starać o to, by wracać aż do F1. A jednak to robi. To pokazuje, że to zajęcie nie było dla niego trzepaniem kokosów, a po prostu wszystkim - i nadal jest wszystkim. Oczywiście to sprawia, że to tym bardziej nic dziwnego, że do tego wraca, ale zasługuje przy
@YOLOmariolo: bordo na wykopie to juz chyba synonim #!$%@?, 90% z nich wbija bordo na znaleziskach o imigrantach znalezionych na gowno prawackich portalach. A jako typowi wyborcy Pis ciesza sie jak inni maja coraz gorzej a nie wszyscy coraz lepiej... taki typ (pod)ludzi Bozenko, co zrobisz jak nic nie zrobisz
O Jezu Robert poszedł na rehabilitację, jaki heros, ja bym sobie już rękę wolał uciąć, jak on to zrobił??? Do formuły 1 chce wrócić? Boże jaki odważny i heroiczny, ja bym poszedł na rentę.
@Trader888 człowieku, weź poświęć chwilę swojego cennego czasu i zapoznaj się dokładnie z historią Roberta, jeśli chcesz coś powiedzieć. Dowiedz się, ile musiał poświęcić jeszcze jako młody chłopak, żeby spełnić marzenie, jak przez swoją pasję i ogromnego pecha stracił w głupim wypadku prawie wszystko, na co pracował przez lata. To nie jest tak, że hehe koleś miał kraksę i przestał jeździć, ale teraz już mu lepiej, bo trochę poćwiczył i wraca.
@jablkabanany

Kto to neguje? Komentuje srake wykopków :) co poświęcił w sumie? Szkole bo ma wykształcenie podstawowe co mnie wali bo kit z papierkiem, ważne co ma się w głowie i robi to co umie i lubi szczególnie jeśli przy tym jest hajs, o którym student prawa, czy innej medycyny może marzyć. Chodzi mi o to, że to normalne iż podjął rehabilitację i walczy o powrót, nic szczególnego to przecież w jego
@Trader888: po tej wypowiedzi widać, jak mało wiesz, jak mało rozumiesz świat F1 i po tym sądzę, że wiesz jeszcze mniej na temat Kubicy...na #!$%@? więc się wypowiadasz? Boli Cię to? Przeszkadza Ci to, że dla jednych bohaterem i idolem jest ktoś, kto do śmierci miał kilka minut i pomimo swoich ograniczeń i absencji robi to co kocha, w dodatku na takim samym poziomie? Jak tak, to zajmij się swoim ulubionym
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

O Jezu Robert poszedł na rehabilitację, jaki heros

@Trader888: jakiś ty głupi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Już Ci, dziecko, tłumaczę:

Oddawanie hołdu Kubicy za to, że podjął rehabilitację i chce wrócić

@Trader888:
1 - nikt mu nie oddaje hołdu
2 - szanują go nie za to, że chce, tylko za to, że to robi i jest świetny
3 - nikogo nie obchodzi to czy podjął, czy nie podjął rehabilitacji - wszyscy są
@ostatni_i_sprawiedliwy: święte słowa. zawsze był tytanem pracy, a widać ze ta kontuzja nakręciła go do wysiłku na 200%. za to go podziwiam. za to, że nie tylko nie odpuscił mimo beznadziejnych rokowań, to jeszcze jest lepszy niż był nie mając ograniczeń fizycznych. Jak można kręcić takie czasy mają kikut zamiast ręki? Robert jeśli to czytasz, szacun chopie! ( ͡º ͜ʖ͡º)