Wpis z mikrobloga

@Ragnarokk: Z jednej strony jest lekkie zwątpienie czy Mbappe nie jest one season wonder. Z drugiej - jeśli nie jest - to chciałbym go CFC w #!$%@?. Ale jeśli Chelsea nie potrafi ściągnąć do siebie Lukaku, który sam chciał przyjść, to jak mają mieć jaja do zakupu jednego z najbardziej pożądanych graczy na świecie...
@Ragnarokk: meh, myślę, że cena dla kogokolwiek z PL byłaby podobna, Perez chciał nachapać jak najwięcej siana, bo United jest w potrzebie ściągnięcia napadziora. Gdyby Arsenal chciał Moratę zamiast Lacazette, pewnie też negocjacje byłyby w granicach tej kwoty. Perez po prostu przecenił swoją pozycję. O ile nawet widziałbym Moratę w United, to w tej cenie to byłby chyba nienajlepszy deal i jeżeli ostatnie ploty są prawdziwe, to już wolę ogranego Lukaku.
@rooger: nikt nikogo nie uczy ale wydaje mi sie, ze tym razem sie przeliczyl i jesli nadal bedzie sie trzymal swojej twardej taktyki to zostanie z James'em, Morata i Bale'm a kibice Realu sa przyzwyczajeni do mocnych transferow...Mnie to nie rusza bo to juz ich piaskownica i zabawki ale moga sobie strzelic w kolano...